FERHAT YİĞİT TÜRKİYE İKİNCİSİ

Okuduğunuz haber
DOKAP İSTİŞARE TOPLANTISI GİRESUN'DA YAPILDI

İskilipli Hemşehrimiz Salih Bardakcı Profesörlüğe Yükseldi

Anasayfa   /    Ekonomi    /    DOKAP İSTİŞARE TOPLANTISI GİRESUN'DA YAPILDI

DOKAP İSTİŞARE TOPLANTISI GİRESUN'DA YAPILDI

İSKİLİP ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NIN DONDURULARAK KURUTULMUŞ MEYVELERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

EKONOMİ      18 Nisan 2025 - 15:10     0

DOKAP İSTİŞARE TOPLANTISI GİRESUN'DA YAPILDI

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın katılımıyla Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı istişare toplantısı Giresun'da yapıldı. Toplantıya İskilip Ziraat Odası Başkanı Adem Efe’de katılarak İskilip Ziraat Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Giresun DOKAP Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantı salonunda, DOKAP destekleriyle kurulan tesislerde üretilen çeşitli ürünler sergilendi. İskilip Ziraat Odası'nın dondurularak kurutulmuş meyve tesisinde üretilen ürünler, Cumhurbaşkanı Yardımcısı, bakanlar, il valileri, milletvekilleri ve diğer katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ