Çizikci tedavi gören hastaları ziyaret etti

Okuduğunuz haber
DAĞCILAR İSKİLİP KALESİ’NDEN KRAL MEZARLARINA İNİŞ YAPTILAR

Gençlik haftası etkinliklerinde 107 kişi pedal çevirdi

Anasayfa   /    Spor    /    Dağcılar İskilip Kalesi’nden Kral mezarlarına iniş yaptılar

Dağcılar İskilip Kalesi’nden Kral mezarlarına iniş yaptılar

İskilip'te dağcılar 100 metre yükseklğindeki Tarihi İskilip Kalesinden, Kral mezarlarına iniş yaptılar.

SPOR      16 Mayis 2024 - 18:22     0

Dağcılar İskilip Kalesi’nden Kral mezarlarına iniş yaptılar

 

Gençlik haftası dolayısıyla İskilip Kaymakamlığı’nca düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Çorum Dağcılar Birliği Başkanı Elif Hasibe Erdem, Ramazan Vural, Gökçe Yıldırım, Yasin Baranlıoğlu yerden yüksekliği 110 metre olan 2 bin yıllık Tarihi İskilip Kalesi’nden Kral Mezarlarının olduğu bölgeye iniş gerçekleştirdiler. Dağcıların inişi vatandaşlar tarafından heyecanla izlendi.

 

Etkinliğe ev sahipliği yapan Kaymakam Ramazan Polat, Belediye Başkanı İsmail Çizikci, Jandarma Komutanı Üsteğmen Hakan Güven, İlçe Emniyet Müdürü Önder İstanbul, siyasi ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Kaymakam Ramazan Polat “Gençlik Haftası dolayısıyla çeşitli sportif ve sosyal etkinlikler düzenledik. İlk defa İskilip Kalesi’nden iniş gerçekleştiren dağcılarımıza, Çorum Dağcılar Birliğine ve programımıza katılan İskilip halkına teşekkür ederim. Gençlik Haftası boyunca ve sonrasında da bu etkinliklerin devamını planlıyoruz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ