Dağcılar İskilip Kalesi’nden Kral mezarlarına iniş yaptılar

Okuduğunuz haber
GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİNDE 107 KİŞİ PEDAL ÇEVİRDİ

İSKİLİP BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

Anasayfa   /    Spor    /    Gençlik haftası etkinliklerinde 107 kişi pedal çevirdi

Gençlik haftası etkinliklerinde 107 kişi pedal çevirdi

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında İskilip’in tarihi ve turistik bölgelerinde tanıtım amaçlı bisiklet turu yapıldı. 107 kişinin pedal çevirdiği bisiklet etkinliğinde Kaya mezarlarından start verildi.

SPOR      16 Mayis 2024 - 18:29     0

Gençlik haftası etkinliklerinde 107 kişi pedal çevirdi

Bisiklet sürücüleri Kaya Mezarları, Semerciler Arastası, Sallilerbaşı, Yeniyol, Sakarya İlkokulu, Pazarbaşı, Çayboyu, Şeyh Yavsi köprüsü ve şehir merkezinde pedal çevirdiler. Şehir turu PTT önündeki alanda son buldu.

İskilip Kaymakamı Ramazan Polat gençlik haftası etkinliklerinde hem spor yapanlara imkan sağlıyor, hem de ilçemizin tanıtımına katkıda bulunuyoruz. Gençlerimize ve her yaştan vatandaşlarımıza yönelik etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecektir. Programımıza katılan bisiklet sürücülerine ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Ramazan Polat, Belediye Başkanı İsmail Çizikci ve protokol mensupları tarafından bisiklet sürücülerine katılım belgesi takdim edildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ