ELMABELİ’NDE “0RMAN BENİM” PROJESİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Okuduğunuz haber
MURAT GÜNAY’DAN İSKİLİP'E ZİYARET

AKŞEMSEDDİN PROGRAMI TARİHİ KIŞLADA YAPILACAK

Anasayfa   /    Siyaset    /    Murat Günay’dan İskilip'e ziyaret

Murat Günay’dan İskilip'e ziyaret

Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay ve beraberindeki heyet İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci’yi makamında ziyaret ederek, bir dizi ziyarette bulundular.

SİYASET      04 Mayis 2024 - 13:17     0

Murat Günay’dan İskilip'e ziyaret

 

Gün içerisinde yapılan ziyaretler hakkında açılamada bulunan İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci; “Ak Parti Çorum İl Başkanım Sn. Av. Murat Günay ve beraberindeki Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Kadir Yüksel, İl Genel Meclis Üyeleri ve İskilip İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Demirci ile birlikte; Kaymakamlık Proje Ofisi tarafından proje edilerek, Orta Karadeniz Ajansı (OKA) tarafından röleve ve restitüsyon projesi tamamlanan Redif Kışlası Kültür Merkezimizi gezdik.

 

Gezimiz sonrasında, Belediye Meclis Üyemiz Rıfat Çelik’in babası kıymetli ağabeyim Hüseyin Çelik’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

 

Ziyaretimiz sonrasında, geçtiğimiz günlerde ebediyete uğurladığımız Eylül Baskın evladımızla annesi Nazlı Baskın ve Şerife Balaban’ın yakınlarını taziye ziyaretinde bulunduk. Rabbim geride kalanlara sabır versin, mekanları cennet olsun inşallah” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ