Kısar’dan Başkan Çizikci’ye açık mektup!

Okuduğunuz haber
ELMABELİ’NDE “0RMAN BENİM” PROJESİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Murat Günay’dan İskilip'e ziyaret

Anasayfa   /    Gündem    /    ELMABELİ’NDE “0RMAN BENİM” PROJESİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

ELMABELİ’NDE “0RMAN BENİM” PROJESİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Ülke genelinde düzenlenen “Orman Benim” projesi etkinliği İskilip Elmabeli’nde Kaymakam Ramazan Polat himayesinde gerçekleştirildi.

GÜNDEM      03 Mayis 2024 - 16:18     0

ELMABELİ’NDE “0RMAN BENİM” PROJESİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

 

Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; “Orman Genel Müdürlüğü’müzün talimatlarıyla ülke genelinde düzenlenen ‘’Orman Benim’’ projesi,  Elmabeli konaklamasız orman parkı mevkiinde gerçekleştirildi.

 

İskilip Kaymakamı Ramazan Polat himayesinde İşletme Müdürümüz Bülent Kayadibi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, kurum amirleri ve kamu personelleri, öğrenciler, öğretmenler ile kurum personelimiz katıldı.

 

İskilip Kaymakamı Ramazan Polat; “Etkinlikte çevredeki atıkları toplayarak, bu etkinlikle güzel bir duyarlılık oluşturmak istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı ormanlarımız konusunda duyarlı olmaya ve ormanlarımızı korumaya davet ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ