AK Parti İskilip İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Okuduğunuz haber
SÜNDÜS AYDAŞ "YILIN ANNESİ" SEÇİLDİ, LEYLA DOKUMACI’DA UNUTULMADI

Şehit Anneleri Anneler Gününde Unutulmadı

Anasayfa   /    Gündem    /    SÜNDÜS AYDAŞ "YILIN ANNESİ" SEÇİLDİ, LEYLA DOKUMACI’DA UNUTULMADI

SÜNDÜS AYDAŞ "YILIN ANNESİ" SEÇİLDİ, LEYLA DOKUMACI’DA UNUTULMADI

İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, Anneler Günü dolayısıyla belediye tarafından düzenlenen etkinlikle "Yılın Annesi" seçilen Sündüs Aydaş'ın ve şehit halası Leyla Dokumacı'nın Anneler Günü'nü kutladı.

GÜNDEM      12 Mayis 2025 - 01:35     0

SÜNDÜS AYDAŞ

 

Çocuklarının eğitimi ve geleceği için büyük fedakarlıklar gösteren Sündüs Aydaş'a "Yılın Annesi" plaketini takdim eden Çizikci, Sündüs Aydaş'ın sadece bir anne değil, aynı zamanda çocuklarına hem anne hem de baba olarak her türlü zorluğun üstesinden geldiğini söyledi.

 

Çizikci aynı etkinlikte şehit Emre Dokumacı'nın halası Leyla Dokumacı'nın da Anneler Günü'nü kutladı.

 

Çizikci Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada: “Sündüs Aydaş ve Leyla Dokumacı şahsında başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, onlara minnet ve sevgilerimi iletiyorum. "Anneler Günü'nüz kutlu olsun, iyi ki varsınız" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ