MUSTAFA KARABUĞA VE ADEM UYSAL DÜNYA ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

Okuduğunuz haber
21 ÜNLÜ RESSAM İSKİLİP’İ GEZDİ

ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN İSTV’NİN KONUĞU OLDU

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    21 ÜNLÜ RESSAM İSKİLİP’İ GEZDİ

21 ÜNLÜ RESSAM İSKİLİP’İ GEZDİ

37. Uluslararası Hitit Festivali etkinlikleri kapsamında 21 ünlü ressam İskilip’i gezdi. İskilip gezisinden memnuniyetlerini beyan eden ressamlar İskilip’i çok sevdiklerini ve tekrar geleceklerini söylediler.

KÜLTÜR VE SANAT      21 Temmuz 2022 - 16:04     0

21 ÜNLÜ RESSAM İSKİLİP’İ GEZDİ

 

Ressamların gezisinden duyduğu memnuniyeti ifade eden ve İskilip’in tanıtımına yönelik katkı sunacak her türlü kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını söyleyen İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük “37. Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali kapsamında Çorum’a gelen 21 ünlü ressamımız,  program kapsamında İlçemize gelerek Tarihi arastalar ve yapılar, yöresel ürünler pazarı, İskilipli Alimler Müzesi, Yazmalı Konak, Redif Kışlası, Bedri Rahmi Eyüboğlu Kültür ve Sanat Müzesi Ve Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret ettiler.

İlçemizin tarihi ve kültürel özellikleri ve güzellikleri karşısında şaşkınlıklarını belirten misafirlerimiz, memnuniyetlerini ifade ederek İskilip' i çok sevdiklerini ve tekrar geleceklerini ifade ettiler” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ