MYO İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Okuduğunuz haber
AZMİMİLLİ ORTAOKULUNDA 15 TEMMUZ PROGRAMI

BAYAT GEDİĞİ AY SONUNA AŞILACAK

Anasayfa   /    Gündem    /    AZMİMİLLİ ORTAOKULUNDA 15 TEMMUZ PROGRAMI

AZMİMİLLİ ORTAOKULUNDA 15 TEMMUZ PROGRAMI

Azmimilli Ortaokulu tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı düzenlendi.

GÜNDEM      22 Eylül 2022 - 23:23     0

AZMİMİLLİ ORTAOKULUNDA 15 TEMMUZ PROGRAMI

 

Azmimilli Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Yunus Emre Vural, İlçe Belediye Başkani Ali Sülük, İlçe Emniyet Müdürü Önder İstanbul, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Hakan Güven, Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Oktay Gündoğdu, İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Acer,  Halk Bankası İskilip Şubesi Müdürü Hüseyin Gürhan Davun, kurum amirleri,  Ak Parti ilçe Başkanı Yusuf Kaya, Okul Müdürleri ile öğretmenler katıldı.

15 Temmuz Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Azmimilli Ortaokulu Müdürü Sadık Ekşi  günün anlam ve önemine yönelik yaptığı konuşmada;

“Değerli Protokol üyeleri, öncelikle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına düzenlenen programımıza hoş geldiniz.

15 Temmuz gecesi, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi ve aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakâr millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak, milletimiz, bu darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğrattı.

Darbe teşebbüssünde bulanan hainlerin karşısına dikilen vatandaşlarımız önlerinde arkalarında, sağlarında sollarında onlarca kişi vurularak yaralanmasına, şehit olmasına rağmen sabaha kadar yerlerini terk etmemişlerdir. Şehitlerimizin aziz hatıralarına ve kanlarıyla müşerref kıldıkları bu topraklara sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde en büyük gücümüzün milletimizin birliği, beraberliği ve kardeşliği olduğunun bilinciyle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarken ülkemizin birliği bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz rahmetle anarken gazilerimize sağlık dolu uzun ömürler diliyorum” dedi.

Program Kur'an-ı Kerim tilaveti, 15 Temmuz belgeseli ve çeşitli şiirlerin okunması ile sona erdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ