İSKİLİPLİLER DERNEĞİNDEN AHŞAP OYUNCAK PROJESİNE DESTEK

Okuduğunuz haber
BAŞKAN GELGÖR, OĞLUNU EVLENDİRDİ

GÜREŞ TAKIMIMIZ DÜNYA ŞAMPİYONASI İÇİN ROMA’DA

Anasayfa   /    YAŞAM    /    BAŞKAN GELGÖR, OĞLUNU EVLENDİRDİ

BAŞKAN GELGÖR, OĞLUNU EVLENDİRDİ

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ün oğlu Yunus Emre Gelgör, hayatını Seda Özyılmaz ile birleştirdi.

YAŞAM      25 Temmuz 2022 - 22:21     0

BAŞKAN GELGÖR, OĞLUNU EVLENDİRDİ

 

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve eşi Şaduman Gelgör’ün oğulları Yunus Emre Gelgör, Havva ve Yener Özyılmaz’ın kızları Seda Özyılmaz ile dünya evine girdi.

Düğün törenine  Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, çevre il ve ilçe belediye başkanları, ülkücü kuruluşlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları, Gelgör ve Özyılmaz aileleri ile davetlileri katıldı.

Genç çiftin nikâhını Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör kıyarken, Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak da şahit oldu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ