MUSTAFA ÇALIK VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK BAKAN PAKDEMİRLİ İLE GÖRÜŞTÜ

BENZİNE 44 KURUŞ ZAM

Anasayfa   /    Ekonomi    /    BAŞKAN SÜLÜK BAKAN PAKDEMİRLİ İLE GÖRÜŞTÜ

BAŞKAN SÜLÜK BAKAN PAKDEMİRLİ İLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Sülük Bakan Pakdemirli’ye ülke çapında önemli bir pazara sahip olan Organik İskilip Çileği hediye etti.

EKONOMİ      25 Ekim 2021 - 17:08     0

BAŞKAN SÜLÜK BAKAN PAKDEMİRLİ İLE GÖRÜŞTÜ
BAŞKAN SÜLÜK BAKAN PAKDEMİRLİ İLE GÖRÜŞTÜ
SÜLÜK; "ORGANİK İSKİLİP ÇİLEĞİ İÇİN YATIRIM SÖZÜ ALDIK"
İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük geçtiğimiz hafta 9. Çorum Tarım ve Canlı Hayvan Fuarının açılışına katılmak için Çorum’a gelerek bir dizi toplantı ve görüşmelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye İskilip'in ihtiyaçları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
TALEP VE PROJELER BAKAN PAKDEMİRLİ’YE İLETİLDİ
İl ve İlçelere yapılması planlan yatırımların görüşüldüğü toplantıda, Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanları adına, Belediye Başkanı Ali Sülük söz aldı. Başkan Ali Sülük toplantıda ilçe de gerçekleştirilmesini istediği; Derekargın Göleti Sulama Projesi, Boşcakavak Deresi Islahı, Yukarı Örenseki- Kayaağzı-Kutluözü-Yenice Göletleri, Karmış Sorgun Göletleri, Sanayi Sitesi Kurudere Taşkın Koruma, İlçe Merkezi Taşkın Koruma, Akçay Taşkın Koruma Projeleri, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye sundu.
İSKİLİP ÇİLEĞİ İÇİN YATIRIM SÖZÜ ALINDI
Başkan Sülük toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, " Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’ye, ilçemizde gerçekleştirilmesini istediğimiz yatırımları ilettik. Bakanımızdan da, eşsiz aromaya sahip olan, İskilip Çileğimiz için yatırım sözü aldık. İlçemize ve Çiftçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ