BAŞKAN MÜHENDİSLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK “KADIN HAKLARI GÜNÜ’NÜ” KUTLADI

CEYLAN’NIN KADIN HAKLARI GÜNÜ KUTLAMASI

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN SÜLÜK “KADIN HAKLARI GÜNÜ’NÜ” KUTLADI

BAŞKAN SÜLÜK “KADIN HAKLARI GÜNÜ’NÜ” KUTLADI

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

GÜNDEM      05 Aralik 2021 - 15:46     0

BAŞKAN SÜLÜK “KADIN HAKLARI GÜNÜ’NÜ” KUTLADI

 

Kutlama mesajında, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ey Kahraman Türk Kadını Sen Yerde Sürünmeye Değil, Omuzlar Üzerinde Göklere Yükselmeye Layıksın' sözleri ile başlayarak günümüze kadar gelen ve geleceğe yönelik önemli bir adım olan kadınlarımıza tanınan sosyal, siyasi ve toplumsal haklar, Türkiye Cumhuriyeti olarak ülkemizi önemli bir noktaya taşımıştır.

 

5 Aralık dünyada kadınlarımızın daha huzurlu bir hayat için verdikleri mücadelenin temsil edildiği, varlıklarının değerini bir kez daha idrak etmemize vesile olan günlerdendir. İskilip Belediyesi olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız ve yaşamın her alanında da onlara olan desteğimizi sürdürüyoruz.

 

Bu duygu ve düşünceler ile başta aziz şehitlerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere doğumdan, ölüme her birimizin hayatında önemli bir yeri olan kadınların, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutluyor, yaşamın her alanında değerlerinin bilinmesini temenni ediyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ