HAKAN SATILMIŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK MHP İLÇE TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

ÜLKÜCÜ HASSASİYET TAŞIMAYAN DAVRANIŞLARA TAVRIMIZ NETTİR

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN SÜLÜK MHP İLÇE TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN SÜLÜK MHP İLÇE TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

Ali Sülük; "Bu güzel toplantıdan dolayı İlçe Başkanımız Sayın Ali Alıcı ve değerli Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

GÜNDEM      24 Agustos 2021 - 01:22     0

 BAŞKAN SÜLÜK  MHP İLÇE TEŞKİLATI İLE  BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN SÜLÜK MHP İLÇE TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi İskilip İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanı Ali Sülük Atatürk Orman Çiftliğinde bulunan otağ şeklindeki çok amaçlı salonda bir araya geldi. Toplantıda müfettiş raporu, festival ve çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantı sonrası İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “Milliyetçi Hareket Partisi İskilip İlçe Teşkilatımızla bir araya gelerek müfettiş raporu, Dolma, Turşu, çilek festivali ve Karakucak güreşleri ile ilgili karşılıklı istişarelerde bulunduk.

 

Bu güzel toplantıdan dolayı İlçe Başkanımız Sayın Ali Alıcı ve değerli Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ