Bayat'ta vatandaşlara randevusuz Covid-19 aşısı yapılıyor

Okuduğunuz haber
BAYAT BELEDİYE PERSONELİNDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK
Anasayfa   /    Sağlık    /    Bayat Belediye Personelinden Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Bayat Belediye Personelinden Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Kızılay Çorum Kan Merkezi, Belediye önünde oluşturulan mobil ünite ile çok sayıda kan topladı.

SAĞLIK      02 Temmuz 2021 - 13:18     0

Bayat Belediye Personelinden Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Bayat Belediye personeli tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle kan stokları kritik seviyenin altına düşen Türk Kızılay'ına destek olmak ve farkındalık yaratmak adına kan bağışında bulundu. Kızılay Çorum Kan Merkezi, Belediye önünde oluşturulan mobil ünite ile çok sayıda kan topladı.

 

 

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü; “İlçemiz kan bağışı konusunda çok duyarlı. Belediyemiz olarak destek verdiğimiz kan bağışına, personellerimiz yoğun ilgi gösterdi. Çünkü bir gün hepimizin kana ihtiyacı olabilir. Biz her zaman Türk Kızılayı'mızın yanındayız. İnsan sağlığı her şeyin önünde ve bizler bunu çok iyi anlatan bir süreci yaşıyoruz. Kan bağışında bulunan personellerimize hassasiyetleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ