15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ İSKİLİP’TE ANILDI

Okuduğunuz haber
BAYAT’TA 15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI

SUSMAK

Anasayfa   /    Gündem    /    BAYAT’TA 15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI

BAYAT’TA 15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Osman Arslan’ın Çerkeş Köyü’ndeki kabri ve ailesi ziyaret edildi.

GÜNDEM      16 Temmuz 2021 - 02:36     0

BAYAT’TA 15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI

 

BAYAT’TA 15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI

Bayat İlçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında Bayat Kaymakamı Mustafa Çelik, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve beraberindeki heyet ile birlikte 15 Temmuz Şehitleri için Bayat ilçesi Şehit Ömer Halisdemir Camiinde Mevlid-i Şerif okutuldu. Akabinde Bayat Belediyesi tarafından misafirlere lokum ikram edildi. Program kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehidi Osman Arslan’ın Çerkeş Köyü’ndeki kabri ve ailesi ziyaret edildi.



Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü yaptığı açıklamada; "Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz günü, hain FETÖ terör örgütü tarafından yapılmak istenen darbe girişimi, kahraman milletimizin onurlu direnişi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği sayesinde bozguna uğratılmıştır. Hainlere karşı göğsünü siper eden, Milli İradeye sahip çıkan, bu uğurda canını hiçe sayan, bayrak için, vatan için şehit olan vatandaşlarımızı rahmet ve minnette anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. " dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ