BAYAT BELEDİYE BAŞKANI ÜNLÜ'NÜN 15 TEMMUZ MESAJI

Okuduğunuz haber
BAYAT’TA 15 TEMMUZ FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ

İSKİLİP YOLU ÜZERİNDE DRONE İLE TRAFİK DENETİMİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BAYAT’TA 15 TEMMUZ FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ

BAYAT’TA 15 TEMMUZ FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ

15 Temmuz Fotoğraf ve Resim Sergisi Bayat Kaymakamlığı, Bayat Belediye Başkanlığı, Bayat ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bayat Halk Eğitim Merkezi öncülüğünde açıldı.

GÜNDEM      14 Temmuz 2021 - 18:32     0

BAYAT’TA 15 TEMMUZ FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ

 

BAYAT’TA 15 TEMMUZ FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde Türk milletinin destansı direnişini konu alan Türkiye’nin çeşitli kentleri olmak üzere çekilen fotoğrafların ve öğrencilerimiz tarafından çizilen ve dereceye giren resimlerin yer aldığı 15 Temmuz Fotoğraf ve Resim Sergisi Bayat Kaymakamlığı, Bayat Belediye Başkanlığı, Bayat ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bayat Halk Eğitim Merkezi öncülüğünde açıldı.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü yapmış olduğu açıklamada; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü adına bugün ilçemizde resim ve fotoğrafları 15 Temmuz Şehitleri Parkında sergileyerek halkımızın hizmetine sunduk. Buradaki gayemiz hain FETÖ terör örgütü tarafından milli iradeye yapılan darbe girişimini hiçbir zaman unutmamak ve unutturmamaktır. Bu resim sergisinde halkımızın göreceği TBMM de, Ankara Kızılay da, Genelkurmay Başkanlığında, İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde halkımızın darbe girişiminde bulunan hainlere karşı nasıl bir direniş gösterdiği ve halkımızın kendi iradesine nasıl sahip çıktığını nasıl ölümü ölümsüzleştirdiğini 15 Temmuz Gecesinde ispat ettiği resim ve fotoğraf sergisini Kaymakamlığımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Halk Eğitim Merkezimiz ve Bayat Belediyemiz olarak açtık, akşama kadar gelen ziyaretçilerimize görevli arkadaşlar gerekli bilgilendirmeleri yapacaklar ve bu sergimizi yarın 15 Temmuz günü Cumhuriyet Meydanımızda sergilemeye devam edeceğiz. ”dedi.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ