CEYLAN BİR ENGELLİNİN DAHA HAYR DUASINI ALDI

Okuduğunuz haber
BELEDİYE BETON PARKE TESİSİ ÜRETİME ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

KİTAP FUARINA ULAŞIM DESTEĞİ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    BELEDİYE BETON PARKE TESİSİ ÜRETİME ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

BELEDİYE BETON PARKE TESİSİ ÜRETİME ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “İskilip Belediyesi' nde farklı hizmet noktalarında gereksinim duyduğumuz ihtiyaçları karşılama konusunda kendi öz sermayemizi kullanma kararlılığındayız."

EKONOMİ      25 Ekim 2022 - 13:39     0

 BELEDİYE BETON PARKE TESİSİ ÜRETİME ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

 

İskilip Belediyesi’nin Üretken Belediyecilik anlayışıyla hem İskilip’in ihtiyaçlarını karşılamak hem de belediyeye gelir getirmek için kurduğu beton parke üretim tesisi ürün çeşidini çoğaltarak tam gaz çalışmaya devam ediyor.

İhtiyaç duyulan hizmetleri  kendi öz sermayeleri ile karşılamaya çalıştıklarını beyan eden İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “İskilip Belediyesi' nde farklı hizmet noktalarında gereksinim duyduğumuz ihtiyaçları karşılama konusunda kendi öz sermayemizi kullanma kararlılığındayız.

Beton parke üretim tesisimizde bu amaca hizmet eden ve sürdürülebilir hizmet anlayışının en güzel örneği olarak yoğun bir şekilde üretimine devam etmektedir” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ