150 YILLIK KIŞLANIN RESTORASYONU YARIM KALDI

Okuduğunuz haber
BELEDİYE İSKİLİPSPOR HALISAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİNE İSKİLİPLİ DEKAN

Anasayfa   /    Spor    /    BELEDİYE İSKİLİPSPOR HALISAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

BELEDİYE İSKİLİPSPOR HALISAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

ALİ SÜLÜK; “SPORA OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

SPOR      27 Temmuz 2021 - 00:34     0

BELEDİYE İSKİLİPSPOR HALISAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

 

BELEDİYE İSKİLİPSPOR HALISAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

İskilip Belediyesinin desteği ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasında bu yıl 2 grupta 10 takım mücadele edecek. Yetkililer tarafından toplamda 1 ay sürecek olan turnuvada seyir zevki yüksek maçların izlenileceği bildirildi.

 ALİ SÜLÜK; “SPORA OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Yapılacak olan turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, “Spora ve sporcuya olan desteklerimiz bitmeden devam edecektir. İnşallah düzenlenecek olan turnuvada seyir zevki yüksek ilçe halkını heyecanlandıracak müsabakaların oynanmasını temenni ediyorum” dedi.

TURNUVANIN AÇILIŞINA YOĞUN KATILIM

Halısaha turnuvasının açılışına sporseverlerin yanı sıra vatandaştan da yoğun katılım gerçekleşti. Açılışa, Belediye Başkanı Ali Sülük, Belediye Meclis Üyesi Murat Kiraz, İskilip Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Kalender, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Uslu, Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top ve daire amirleri katılım sağladı.

BAŞLAMA VURUŞUNU BAŞKAN ALİ SÜLÜK YAPTI

Başlama vuruşunu Belediye Başkanının gerçekleştirdiği turnuvada, ilk müsabaka Tüketim Kooperatifi ve Selçuk Veteriner Kliniği takımları arasında gerçekleştirildi.

TURNUVANIN TEKNİK SORUMLUSU GALİP GÜL

Turnuva İskilip Belediyesinin katkıları ile düzenlenirken, Futbol maçları Belediye İskilipspor Antrenörü Galip Gül tarafından organize edilecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ