TKDK YATIRIMLARI 308,2 MİLYONA ULAŞTI

Okuduğunuz haber
BELEDİYELERE 5 MİLYON HİBE!

KAVUNCU; DEREKARGIN VE ANKARA YOLUNUN YETKİLİLERLE GÖRÜŞTÜ

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYELERE 5 MİLYON HİBE!

BELEDİYELERE 5 MİLYON HİBE!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nca Çorum ve ilçe belediyelerinin ihtiyaçları için 5 milyon lira hibe desteği verildi.

GÜNDEM      26 Mayis 2021 - 21:50     0

BELEDİYELERE 5 MİLYON HİBE!

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile görüşerek Çorum ve ilçe belediyelerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere 5 milyon lira hibe desteği sağlandığını duyurdular.
Milletvekilleri yaptıkları ortak açıklamada şu bilgileri paylaştılar: “Pandemi sürecinde belediyelerimiz olarak gıda, nakdi ve borç ötelemeleri ile bir çok destek sağlamış ve bu destekler doğrultusunda, maddi ve manevi yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere ve esnaflarımıza büyük ölçüde destek oldular. Bizde 3 milletvekili olarak Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Lütfi Elvan ile yaptığımız görüşmeler doğrultusunda belediyelerimizin hizmetlerine destek olmak ve ihtaçlarını karşılamak amaçlı ile 5 Milyon hibe desteği sağlamış bulunmaktayız. Belediyelerimiz içinde bulunduğumuz bu zor günlerde verilen bu destek ile ihtiyaçlarını karşılayacabilecek ve daha rahat hizmet edebilmek adına bir fayda sağlayacaktır.”      

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ