BELEDİYE İSKİLİPSPOR ZAFER TURNUVASINA KATILDI

Okuduğunuz haber
BETON PARKE TESİSİ DUALARLA AÇILDI

TOKİ İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

Anasayfa   /    YENİ GELİŞME    /    BETON PARKE TESİSİ DUALARLA AÇILDI

BETON PARKE TESİSİ DUALARLA AÇILDI

İskilip Belediyesi Beton Parke Tesisi bugün gerçekleştirilen törenle açıldı.

YENİ GELİŞME      11 Mayis 2022 - 23:17     0

BETON PARKE TESİSİ DUALARLA AÇILDI

Açılış programına; Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak ve Yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Alıcı, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yavuz Katırcı, Belediye Meclis Üyesi Hatun Çam, İl Genel Meclis Üyeleri Doğan Uçar ve Duran Bıyık, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, “ Seçim vaatlerimiz arasında yer alan bir hizmeti daha ilçemize kazandırdığımız için mutlu ve gururluyuz. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında büyük emeği olan; Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Bey’e, Çankırı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Bey’e, İl Başkanım Sayın Agah Karapıçak Bey’e ve emeği geçen bütün herkese teşekkür ederim. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla istihdamı sağlayarak; ilçe ekonomisine ve Belediye gelir kaynaklarına katkı sağlayamaya devam edeceğiz. Cenab-ı Allah tesisimizin, kazasız belasız çalışmasını nasip eylesin. Üretken Belediyecilik anlayışıyla ilçemize kazandırdığımız Beton Parke Tesisimiz, ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

EN BÜYÜK BAŞARI BAŞKANIMIZIN

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “ Tesisin kurulmasında en büyük emek; gene çalışmalarıyla, projeleriyle Sayın Başkanımızın. Zorlu bir süreç dönemi geçirdikten sonra ilçemize kazandırılan Beton Parke Tesisinin; başta İskilip’e daha sonra ülkemize hayırlı hizmetler etmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum” dedi.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, “ Üretken Belediyecilik anlayışı gereği ilçemize bu tesisi kazandıran Belediye Başkanımız Ali Bey’e, bu yatırımın kazandırılmasında büyük emeği olan Belediye Başkanımız İsmail Bey’e teşekkür ederim. Tesisin, İskilip’imize ve Belediyemize gelir anlamında çok büyük kazanç sağlayacağına inancımız tamdır. Rabbim tesisimizi hayırlı uğurlu eylesin” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ