ALP BEBEĞİ HEP BİRLİKTE SAĞLIĞINA KAVUŞTURACAĞIZ

Okuduğunuz haber
ÇESİAD AİLESİ BAYRAMDA ÇORUM’DA BULUŞTU

Çorum’u Ortak Akıl ile Büyüteceğiz’

Anasayfa   /    Bölge Haberleri    /    ÇESİAD AİLESİ BAYRAMDA ÇORUM’DA BULUŞTU

ÇESİAD AİLESİ BAYRAMDA ÇORUM’DA BULUŞTU

Merkezi İstanbul'da bulunan ve İstanbul'da üniversite okuyan Çorumlu öğrencilere yönelik faaliyetler yürüten Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD), geleneksel hale gelen bayram buluşmasını Ramazan Bayramı’nın 3. gününde Çorum Anitta Otel'de gerçekleştirdi.

BÖLGE HABERLERİ      10 Mayis 2022 - 13:16     0

ÇESİAD AİLESİ BAYRAMDA ÇORUM’DA BULUŞTU

 

Kahvaltı programı ile başlayan buluşmaya; Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Çorum Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, hemşehrimiz İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, ÇESOB Oda Başkanları ve temsilcileri, ÇESİAD yönetim kurulu üyeleri, derneğin bursiyer öğrencileri ve çok sayıda misafir katıldı.

Katılımın bir hayli yoğun olduğu bayram buluşmasında konuşan ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım; başta programa katılanlar ve aileleri olmak üzere herkesin bayramını tebrik etti ve daha nice güzel bayramlara kavuşmayı, ÇESİAD olarak birlikte daha nice güzel buluşmalar yapabilmeyi istediklerini ifade etti. Ayrıca Başkan Yıldırım; "Önümüzdeki günlerde Çorumlu bursiyer öğrencilerimiz ile birlikte Çorum'un tarihi yerlerini ziyaret etmek için bir gezi programı planladık. İnşallah bu gezi vesilesiyle Çorum'umuzun tarihi ve kültürel yerlerini öğrencilerimiz ile birlikte ziyaret edeceğiz. Bu vesileyle tekrardan bizlere bugüne kadar destek olan herkese buradan teşekkür etmek isterim." ifadelerini kullandı.

Geleneksel Bayramlaşma Programı yapılan konuşmaların ve bayramlaşmanın ardından "ÇESİAD Ailesi Hatıra Fotoğrafı" çekimi ile sona erdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ