Okuduğunuz haber
CEYLAN, ARİFEGAZİLİLERLE GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

ALP BEBEK İÇİN KERMES DÜZENLENECEK

Anasayfa   /    Bölge Haberleri    /    Ceylan, Arifegazililerle Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Ceylan, Arifegazililerle Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Sungurlu'ya bağlı Arifegazili Köyünde düzenlenen geleneksel iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

BÖLGE HABERLERİ      01 Mayis 2022 - 17:49     0

 Ceylan, Arifegazililerle Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

 

İftar programına AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Erol Kavuncu, Malatya Milletvekili Bülent Tüfekçi, Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, İl Genel meclis üyeleri, daire amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programında Arifegazili Köyü Muhtarı Şükrü Yadigar ile AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan birer konuşma yaptı.

İftar programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Milletvekili Ceylan, “Bizleri en derin sevgileriyle ve muhabbetleriyle karşılayan kıymetli Arifegazili kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

“HALI SAHA, VOLEYBOL SAHASI VE BASKETBOL SAHASI YAPIMINA BAŞLANILACAK”

Arifegaziliye müjdeler veren Milletvekili Ceylan, daha önce söz verdiği Halı Saha, Voleybol sahası ve Basketbol sahası için ihalelerin yapıldığını ve en kısa zamanda da yapımına başlanacağını söyledi.

Milletvekili Ceylan, 2023 sonu itibarıyla Çorum’da doğalgaz verilmeyen İlçe ve beldenin kalmayacağını açıkladı.

Arifegazili’nin her zaman Cumhurbaşkanının yanında durduğunu hatırlatan Milletvekili Ceylan, Arifegazili halkının kendilerinde dualarını ve desteklerini esirgemediğini kaydetti.

“CHP’NİN SİYASET ANLAYIŞI DEĞİŞMEDİ”

CHP’nin ve millet ittifakının siyaset anlayışını eleştiren Milletvekili Ceylan, “Dünya değişti, Türkiye değişti, her şey değişti ama CHP'nin siyaset anlayışı değişmedi. Kendi iktidarını ülkenin ve milletin felaketinde gören bu habis zihniyeti, en az teröristler ve darbeciler kadar tehlikelidir. Bu ülkede Erdoğan’ı seçimle yenemeyeceğini iyi bilen Zillet İttifakı Onu halkın gözünden düşürmek için küresel çapta oyunlar oynuyorlar. Bu oyunlar seçim zamanı BUMERANG gibi dönüp sizi vuracaktır. Ülkemize, milletimize, özgürlüğümüze, geleceğimize Ekonomik darbe yapamaya çalışan hainler asla gün yüzü göremeyecekler. İçimizdeki vatansızlar, FETÖ'cü hainler, PKK'lı ve DEAŞ'lı katil sürüleri, sözde müttefiklerimiz, hiçbiri bizleri davamızdan asla vazgeçiremeyecektir” diye konuştu.

Arifegazili Köyü Muhtarı Şükrü Yadigar iftar programına kayılan davetlilere teşekkür ederken, programda İlçe Müftüsü İbrahim Köksal tarafından dua edildi.

İftar programından sonra Sungurlu’ya geçen Milletvekili Ceylan, burada teşkilat üyeleri ile toplantı yaptıktan sonra esnaf ziyareti yaparak, vatandaş ve gençlerle sohbet etti.

 

ŞEHİT AİLESİNİN HAYR DUASINI ALDI

Milletvekili Ceylan Sungurlu’da Tunceli Pülümer İlçesi’nde şehit düşen kahraman Astsubay Kıdemli Çavuş Yavuz Selim Karaman’ın ailesini iftar sonrası ziyaret ederek, onlarla sohbet edip,  gönüllerini aldı.

Ziyarette şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Yavuz Selim Karaman ve tüm şehitler adına Kur’an-ı Kerim okunurak, dualar edildi.

Şehit ailesinin bir ihtiyaçları ve taleplerinin olup olmadığını soran Milletvekili Ceylan, “Sizler, bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşamımızı sağlayan kahramanlarımızın emanetlerisiniz. Sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek,  Ramazan Bayramlarını şimdiden tebrik etti.

Oldukça duygusal anların yaşandığı ziyaretten memnun kalan aile fertleri, AK Parti heyetine teşekkür ettiler.

Ziyarete AK Parti MKYK Üyesi, Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı, Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu, İl Başkan Yardımcısı Murat Günay, Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, Sungurlu Kadın Kolları Başkanı Nejla Gayretli ve Sungurlu Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Kalınsazlıoğlu’da katıldı.

Sungurlu AK Parti Meclis Üyesi Gazi Uzan'ın evinde düzenlenen sahur davetine katılan Milletvekili Ceylan, günün ilk saatlerinde Çorum’a geri döndü.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ