AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Okuduğunuz haber
CEYLAN, “CUMHURBAŞKANIMIZI HEYECANLA BEKLİYORUZ”

SU ARIZASINA KALICI ÇÖZÜM

Anasayfa   /    Siyaset    /    CEYLAN, “CUMHURBAŞKANIMIZI HEYECANLA BEKLİYORUZ”

CEYLAN, “CUMHURBAŞKANIMIZI HEYECANLA BEKLİYORUZ”

“ÇORUMLU HEMŞERİLERİMİZİ KADEŞ MEYDANI’NA BEKLİYORUZ”

SİYASET      10 Agustos 2022 - 13:46     0

 CEYLAN, “CUMHURBAŞKANIMIZI HEYECANLA BEKLİYORUZ”

 

 “ÇORUMLU HEMŞERİLERİMİZİ KADEŞ MEYDANI’NA BEKLİYORUZ”

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 13 Ağustos Cumartesi günü Çorum’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı programlarda hiçbir sıkıntı ile karşılaşılmaması için çalışmaları yakından takip ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum ziyareti öncesinde Cumhur İttifakı hazırlıklarına başladı.

Sürekli STK temsilcileri ve teşkilat üyeleri ile istişare toplantıları yapan Milletvekili Ceylan, çalışmaları bizzat kendisi yakından takip ediyor.

Sabah erken saatlerinde parti binasına gelen Milletvekili Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişinin kendilerinde ve kentte büyük bir heyecana vesile olduğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, il Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti ve MHP Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı bir toplantı yapan Milletvekili Ceylan, toplantı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanını en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirten Ceylan, “Bu vesile ile tüm Çorumlu hemşerilerimizi Cumhurbaşkanımızı karşılamak üzere Kadeş Meydanı’na bekliyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılış törenine katılmak için Çorum’a geleceğini belirten Milletvekili Ceylan, Cumhurbaşkanının cumartesi günü saat 15.30’da (Valilik Karşısı) Kadeş Meydanı’nda halka hitap edeceğini ifade etti.

VATANDAŞLARIMIZ İÇİN TÜM TEDBİRLERİ ALDIK

Vatandaşlar için tüm tedbirlerin alındığını belirten Milletvekili Ceylan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha ağırlamanın onurunu yaşıyoruz. Çok önemli tesislerin açılışını gerçekleştireceğiz. Ulaşım ve trafik dahil tüm tedbirleri aldık. Tabi bu güzel ortama tüm Çorumluları davet ediyoruz. Bu bayramı hep beraber yaşamak istiyoruz.”

ON BİNLERCE TÜRK BAYRAĞI DAĞITILACAK

Alana gelen vatandaşlara on binlerce Türk bayrağı dağıtılacağını kaydeden Milletvekili Ceylan, Vatandaşların mitinge kolayca katılması ve sonrasında dağılabilmesi için de tüm tedbirler düşünüldüğünü açıkladı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ