KAN BAĞIŞINDA BULUNMAYA DAVET ETTİLER

Okuduğunuz haber
CEYLAN’DAN BİNEVLER’E MÜJDE

ZABITA EKİPLERİNDEN GRAMAJ VE TEMİZLİK DENETİMİ

Anasayfa   /    Bölge Haberleri    /    CEYLAN’DAN BİNEVLER’E MÜJDE

CEYLAN’DAN BİNEVLER’E MÜJDE

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Binevler’de iki hekimin hizmet vereceği Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmet İstasyonu yapılacağını açıkladı.

BÖLGE HABERLERİ      01 Aralik 2022 - 18:45     0

CEYLAN’DAN BİNEVLER’E MÜJDE

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 475 metrekare kapalı alana sahip olacak Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmet İstasyonu ihalesinin 23 Kasım’da İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapıldığını bildirdi. Ceylan, “Binevler (Ayarık)iki hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmeti İstasyonu toplam iki kattan oluşacak, 475 metrekare kapalı alana sahip olacak. Yapımı için 23 Kasım’da İl Sağlık Müdürlüğümüzce ihalesi yapıldı. Şuanda proje yüklenici firma ile sözleşme imzalama aşamasında. En kısa sürede inşaatı tamamlayarak bölge halkına hizmete sunmayı istiyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ