Okuduğunuz haber
CEYLAN, “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YAŞAMLARINI DAHA KOLAY HALE GETİRECEĞİZ”

CEYLAN’DAN İSKİLİP’E ÖZEL EĞİTİM OKULU MÜJDESİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    Ceylan, “Engelli kardeşlerimizin yaşamlarını daha kolay hale getireceğiz”

Ceylan, “Engelli kardeşlerimizin yaşamlarını daha kolay hale getireceğiz”

Ceylan “Nerede insanlığın hayrına bir hizmet varsa, bütün bunları alıp kendimize uyarlamaktan çekinmiyoruz”

GÜNDEM      02 Mart 2022 - 17:01     0

Ceylan, “Engelli kardeşlerimizin yaşamlarını daha kolay hale getireceğiz”

 

 AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Engelli kardeşlerimizin yaşamlarını daha kolay hale getireceğiz” dedi.

Engelsiz Eğitim Çalışanları Genel Başkanı Resul Partici ve Engelsiz Eğitim Çalışanları Sendikası Mali İşler Başkanı Vakkaz Aydın’ı AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı Partici ve Aydın’a teşekkür eden Ceylan, “Hayatın her alanında başarıları, inançları, azim ve cesaretleri ile hepimize ilham kaynağı olan kardeşlerimizin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

 “Nerede insanlığın hayrına bir hizmet varsa, bütün bunları alıp kendimize uyarlamaktan çekinmiyoruz” diyen Ceylan, “Sosyal politikalar alanında kendi birikimimizin yanı sıra insanlığın ortak hazinesinden faydalanma çabasındayız. Engellilere yönelik politikamızda da bu anlayışla hareket ediyoruz. Kerim devlet anlayışını günümüzün sosyal devlet ilkeleriyle yeniden bütünleştirerek yeniden yorumladık. Şimdi hiçbir vatandaşımızın dışarıda bırakılmadığı sosyal güvenlik sistemini Türkiye'ye kazandırdık.

Devletimizin şefkat şemsiyesi alında dezavantajlı kesimlerden başlayarak 84 milyonu almaya çalıştık. Yardım ve ihsan yerine hak temelli politikalarla ulaşmaya gayret ettik. Bundan sonraki çalışmalarımız ile engelli kardeşlerimizin yaşamlarını daha kolay hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ