MUHASEBE ÜCRETLERİNE YÜZDE 60 ZAM!

Okuduğunuz haber
CEYLAN ESNAFLA BULUŞTU

İS TV DÜNYA ŞAMPİYONASINI DA CANLI YAYINLAYACAK

Anasayfa   /    Gündem    /    CEYLAN ESNAFLA BULUŞTU

CEYLAN ESNAFLA BULUŞTU

CEYLAN; “GÜZEL MEMLEKETİMİZİN KADİRŞİNAS İNSANLARIYLA HASBİHAL ETTİK”

GÜNDEM      27 Temmuz 2022 - 17:53     0

 CEYLAN ESNAFLA BULUŞTU

 

Ak Parti MKYK Üyesi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan her fırsatta sahada esnafla ve vatandaşlarla buluşarak hasbihal ediyor. İstişarelerde bulunarak vatandaşları ve esnafı dinliyor.

Ceylan bu günde Merkez Çepni Mahallesindeki esnafla buluşarak istişarelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlardan gördüğü ilgi ve alakaya teşekkür etti.  

CEYLAN; “GÜZEL MEMLEKETİMİZİN KADİRŞİNAS İNSANLARIYLA HASBİHAL ETTİK”

Şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonrada ziyaretlerinin aralıksız devam edeceğini söyleyen Ceylan Çepni Mahallesi esnaf gezisi ile ilgili açıklamasında; “Çepni Mahallesinde faaliyet gösteren cömertliği, dayanışmayı ve geleneği adeta bir ahilik ruhuyla yaşatan esnaflarımızla ve güzel memleketimizin kadirşinas insanlarıyla hasbihal ettik. Yakın ilgi ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ