FERHAT YİĞİT MADALYA İLE DÖNÜYOR

Okuduğunuz haber
CEYLAN, GENÇLERİ ADANA’DAKİ ŞÖLENE DAVET ETTİ

YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Anasayfa   /    Gündem    /    CEYLAN, GENÇLERİ ADANA’DAKİ ŞÖLENE DAVET ETTİ

CEYLAN, GENÇLERİ ADANA’DAKİ ŞÖLENE DAVET ETTİ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 21 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katılım sağlayacağı “Bir Gençlik Şöleni” programını organize etmek üzere Adana’ya gitti.

GÜNDEM      20 Mayis 2022 - 13:52     0

CEYLAN, GENÇLERİ ADANA’DAKİ ŞÖLENE DAVET ETTİ

 

İzmir teşkilatına yaptığı ziyaretten sonra İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile birlikte Adana’ya giden Milletvekili Ceylan, burada yapılacak “Bir Gençlik Şöleni” programı için Adana İl Başkanı Mehmet Ay, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yıldız ve İlçe Başkanları ile birlikte değerlendirme toplantısı yaptı.

Milletvekili Ceylan toplantıda yaptığı konuşmada, tüm gençliği 21 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı 'Bir Gençlik Şöleni' programına katılmaya davet etti.

Program hakkına bilgi veren Milletvekili Ceylan, Türkiye'nin 81 ilinden gelecek 110 bini aşkın gencin bu şölende kucaklaşacağını söyledi.

Milletvekili Ceylan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin dört bir yanından gelecek ve birçoğu ilk kez 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlere hitap edeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Adana’da en iyi şekilde ağırlamak için tüm hazırlıkların yapıldığını belirten Milletvekili Ceylan, “Cumhurbaşkanımızı Adana’da ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah cumartesi günü 81 ilimizden tüm ilçe, il, üniversite, lise teşkilatlarımız, AK Gençlik'in tüm teşkilat mensupları ile birlikte Adana'nın ev sahipliğinde muhteşem bir şölene imza atacağız. Gençlerimizi, Cumhurbaşkanımızla buluşmaya, bu büyük şölende coşkumuza, sevincimize, heyecanımıza ortak olmaya bekliyoruz” dedi.

Gençlere verdiği önem ile kamuoyunun takdirini toplayan Milletvekili Ceylan, bu defada Adana’lı gençler ile bir araya geldi.

Adana’lı gençlerin kısa zamanda gönlünü fetheden ve gençlerin sevgili abisi olarak bilinen Milletvekili Ceylan, gençler ile birlikte Yeni Adana Stadyumu’nu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 21 Mayıs’ta saat 17.00’de yapılacak olan programa hazırlamak için incelemelerde bulundu.

Adana’da yaptığı çalışmalar sırasında kendisine yardımcı olan gençlere övgüler yağdıran Milletvekili Ceylan, "Gençler bizim umudumuzdur. Gençler bizim geleceğimizdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'ın teşrifleriyle Yeni Adana Stadyumu’nda gerçekleştireceğimiz “Bir Gençlik Şöleni” 'yle ilgili hazırlık çalışmalarımızı enerjileriyle, özgün ufuklarıyla ve genç bakış açılarıyla yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizle incelemelere bulunduk” diye konuştu

Gençlerin topluma katılımını ve özgüvenlerinin yüksek olmasını sağlama yönünde sorumlulukların farkında olduklarını dile getiren Milletvekili Ceylan, "Nitekim AK Parti gerek yerel gerek genel anlayışta seçilme yaşının 18'e indirilmesi gençlere verilen önemi göstermektedir" şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ