ZABITA DENETİMLERİ SIKLAŞTIRILDI

Okuduğunuz haber
CEYLAN, HEMŞEHRİLERİYLE SAHUR YAPTI

BİZİM İLHAM VE GÜÇ KAYNAĞIMIZ MİLLETİMİZ!

Anasayfa   /    Siyaset    /    CEYLAN, HEMŞEHRİLERİYLE SAHUR YAPTI

CEYLAN, HEMŞEHRİLERİYLE SAHUR YAPTI

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, sahurda Ankara’da ikamet eden Çorumlularla birlikte oldu.

SİYASET      21 Nisan 2022 - 15:09     0

CEYLAN, HEMŞEHRİLERİYLE SAHUR YAPTI

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi ve parti genel merkezindeki yoğun çalışmalarına rağmen gerek Çorum’da gerekse de Ankara’da Çorum ve Çorumlularla ilgili çalışmalara da ağırlık veren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, dün ise Ankara Mamak İlçesi’nde yaşayan Çorumluların programlarına katıldı.

İftarda Mamak Çorumlular Federasyonu’nun “Geleneksel İftar” programına katılan Ceylan, sahurda da Mamak’ta bulunan Üreğil Millet Bahçesi’nde yine hemşehrileriyle birlikte oldu.

Çorumlularla hasbihal eden Ceylan, hem Çorum ile ilgili hem de ülke gündemi ve yaşadıkları semtlerle ilgili konularla hemşehrileriyle fikir alışverişinde bulunarak, çeşitli konularda da açıklamalar yaptı.

Ceylan’a Anayasa Mahkemesi Üyesi Kenan Yaşar, Ankara Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Çorumlular Federasyonu Başkanımız Ercan Aksu'da eşlik etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ