AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN PEHLİVANLARI AĞIRLADI

Okuduğunuz haber
CEYLAN, “HEP BİRLİKTE CUMHURBAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYALIM”

AK PARTİ TEK GÜNDEM MADDESİYLE TOPLANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    CEYLAN, “HEP BİRLİKTE CUMHURBAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYALIM”

CEYLAN, “HEP BİRLİKTE CUMHURBAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYALIM”

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum İnsani Değerler Platformu’na üye STK temsilcileri ile bir araya gelerek 13 Ağustos Cumartesi günü Çorum’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programlarına davet etti.

GÜNDEM      10 Agustos 2022 - 16:54     0

 CEYLAN, “HEP BİRLİKTE CUMHURBAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYALIM”

 

İlim yayma Cemiyeti’nin Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen istişare toplantısına; AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve STK temsilcileri katıldı.

Tek tek STK temsilcilerinin görüş ve önerilerini dinleyen Milletvekili Ceylan, Cumhurbaşkanını Çorum’da en iyi bir şekilde ağırlamaya çalışacaklarını kaydetti.

Ülke ve dünya gündeminin ele alındığı toplantıda konuşan Milletvekili Ceylan, "Türkiye'nin sorunları var bunların başında tabi ki ekonomi ilk sırada yer alıyor. Ak Parti olarak önümüzdeki süreçte vatandaşlarımızı bu girdaptan çıkarmak için gece gündüz çalışıyor ve üstesinden gelmek için gayret gösteriyoruz" dedi.

İnsani Değerler Platformu’nda güç birliği yapan sivil toplum kuruluşlarının büyük bir cesaretle her zaman çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Milletvekili Ceylan, Türkiye'nin yakın tarihinin hikâyesini beraber yazdıklarını, geleceğinin inşasını yine beraber tamamlayacaklarını söyledi.

Türkiye'nin son 20 yılının Cumhuriyetin kuruluşundan sonraki en büyük demokrasi ve kalkınma hamlelerinin yaşandığı dönem olduğunu belirten Milletvekili Ceylan, “Büyük bir siyasi ve ekonomik bunalımın ardından gelen 3 Kasım 2002 seçimleri ile âdeta bir Anadolu ihtilali başlattık. Ülkemizin önünde yepyeni bir dönemin kapılarını açan 3 Kasım seçimleri ile birlikte Türkiye, milletimizin tamamı için daha fazla demokrasi, daha fazla hukuk, daha fazla adalet, daha fazla ekonomik kalkınma manasına gelen kutlu bir yola girmiştir. Eski Türkiye güzellemesi yapanlar ya dönemi bilmeyenlerdir ya o dönemde yaşananların müsebbipleridir ya da o karanlık dönemden nemalanan vesayet artıklarıdır. Bugün 2002 öncesinin Türkiye'si ile 2022'nin Türkiye'sini karşılaştıran ahlak, vicdan ve izan sahibi herkes ülkemizin nereden nereye geldiğini görecektir. Geçtiğimiz 20 yıl boyunca ekonomide her yıl ülkemizi ortalama yüzde 5 büyüterek ihracatta rekorlar kırarak, tarihî bir başarıya imza attık” dedi.

Milletvekili Ceylan, eğitimde hem altyapı eksikliklerini giderip kaliteyi yükselttiklerini hem de 28 Şubat zihniyetinin yaptığı tahribatın izlerini ortadan kaldırdıklarını ifade etti.

Sağlıkta Türkiye'yi, cenazelerin borcundan dolayı hastanelerde rehin alındığı bir ayıptan kurtarmakla kalmadıklarını, vatandaşlarına birinci sınıf sağlık hizmeti sunan medeni bir yer hâline getirdiklerini aktaran Milletvekili Ceylan, savunma sanayinde yüzde 20 ile başladıkları süreci, yüzde 80 oranında dışa bağımlılıktan kurtararak tamamen yerli savunma sanayisine kavuşturduklarını dile getirdi.

Milletvekili Ceylan, Türkiye'yi kendi silahını, topunu, tankını, helikopterini, gemilerini, insansız hava araçlarını üreten, her yıl milyarlarca dolar savunma ihracatı yapan güçlü bir ülke hâline dönüştürdüklerini, güvenlikte terör örgütlerinin başlarını, Türkiye sınırları içinde ve dışında en dokunulmaz hissettikleri yerde ezme kapasitesine ulaştıklarını söyledi.

Bu süreçte sivil toplum kuruluşlarının desteği ve dayanışmasının, zorlu mücadeleyi zaferle taçlandırma çabalarında vazgeçilmez olduğunu dile getiren Milletvekili Ceylan, “Nasıl bugünlere omuz omuza, yürek yüreğe vererek geldiysek inşallah 2023'ün müreffeh Türkiye'sini de yine birlikte inşa edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin diyorum. Her birinize ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz adına yürüttüğünüz tüm hayırlı çalışmalarda Mevla'dan başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

STK temsilcilerine tek tek söz veren Milletvekili Ceylan’ın, soru cevap kısmında çok önemli örnekler vererek sorulan tüm sorulara çözüm odaklı yaklaştığı gözlerden kaçmadı.

Toplantı sonunda günün anlam ve önemini en güzel anlatan ve birlik beraberlik mesajları içeren fotoğrafların çekilmesi ile program son buldu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ