KUPALARINI, MİLLETVEKİLİ CEYLAN’A TAKDİM ETTİLER

Okuduğunuz haber
CEYLAN; “HER ZAMAN SPOR VE SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ”

VALİ ÇİFTÇİ’NİN KOVİD TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Anasayfa   /    Spor    /    CEYLAN; “HER ZAMAN SPOR VE SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ”

CEYLAN; “HER ZAMAN SPOR VE SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ”

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a bir kupada halk oyunları ekibinden geldi.

SPOR      06 Agustos 2022 - 13:59     0

CEYLAN; “HER ZAMAN SPOR VE SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ”

 

Ceylan, “Her Zaman Spor ve Sporcularımızın Yanındayız”

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’u gururla temsil eden tüm spor dallarına destek olmaya devam ediyor.

Milletvekili Ceylan, Hattuşas Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü antrenör ve sporcularla özel bir görüşme yaptı.

Sivas'ta düzenlenen Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Bölge Yarışması'na katılan Halk oyunları ekibi "Büyükler geleneksel düzenlemeli" kategorisinde birinci olarak şehrimizi gururla temsil etmişti.

Birincilik kupasını Milletvekili Ceylan’a takdim eden kulüp antrenörü ve sporcular verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Halk oyunlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı kulüp adına teşekkür eden heyet, Milletvekili Ceylan’ın bölge yarışmasında birincilik kupasının alınmasında büyük katkısı olduğunu söylediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ceylan ise kulübü başarılarından dolayı tebrik ederek, yapmış oldukları derece ile Çorum halkını gururlandırdıklarını ifade etti.

Başarılarından dolayı antrenör ve ekibe teşekkür eden Milletvekili Ceylan, 26 Ağustos’ta Kütahya’da yapılacak Türkiye finalinde de şehrimizi gururla temsil edeceklerinden emin olduğunu söyledi.

Bundan sonraki çalışmalarında ve yarışmalarda aynı başarıyı beklediklerini belirten Milletvekili Ceylan,  halkoyunlarına destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Milletvekili Ceylan, “Gençlerin zamanlarını kültürel ve sanatsal faaliyetlerde kullanmalarını ve başarılı olmalarını canı gönülden istiyor ve bu çalışmaları da sürekli destekliyorum. Folklor ekibimizin de ziyareti göstermiş oldukları başarıdan dolayı tekrar herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Ziyarette; Kulüp Antrenörleri Hüseyin Özdemir, Fatih Sultan Cengizhan Arar ve kulüp sporcuları Yusuf Karaboğa, Çezminaz Kayalar, Melisa Erdoğmuş ve Şeyda Demir hazır bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ