YENİ KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ

Okuduğunuz haber
CEYLAN MUĞLA’DA YANGINZEDELERİ DİNLİYOR

FESTİVAL SONRASI PERSONELE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Anasayfa   /    Gündem    /    CEYLAN MUĞLA’DA YANGINZEDELERİ DİNLİYOR

CEYLAN MUĞLA’DA YANGINZEDELERİ DİNLİYOR

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Muğla’da yangın zedelerle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

GÜNDEM      01 Eylül 2021 - 15:49     0

CEYLAN MUĞLA’DA YANGINZEDELERİ DİNLİYOR

 

CEYLAN MUĞLA’DA YANGINZEDELERİ DİNLİYOR

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Muğla’da yangın zedelerle bir araya gelerek taleplerini dinledi

A.SAMİ CEYLAN “YARALARI HEP BİRLİKTE SARIYORUZ”

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, parti genel merkezinin görevlendirmesi sonucu bir kez daha Muğla’ya giderek, yangınzede ailelerin, muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Yaklaşık 1 ay önce Muğla bölgesinde yaşanan yangın felaketinin ardından o kente giden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, günlerce insanlara yardımcı olmak adına bölgede görev yapmıştı.

Ceylan, parti genel merkezinin görevlendirmesi sonucu hafta başından itibaren Muğla’da bulunuyor.

Ceylan’ın da yer aldığı AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ, Fatih Şahin , AK Parti MKYK Üyeleri Şevki Şar, Menderes Türel, Hasan Sert ve Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir ile birlikte Muğla’ya giden heyet, İl Başkanı Kadem Mete başta olmak üzere yetkililerden genel durum hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra Marmaris İlçesi’ne bağlı köyleri gezen heyet, muhtarlar ve vatandaşlarla da görüşerek hem moral desteği verdiler, hem de taleplerini dinlediler.

Milletvekili Ceylan, ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada, “Yangından etkilenen vatandaşlarımızın yaralarının sarılması, barınma ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için devletimizin tüm imkânları seferber ediliyor.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Güçlü Devletimiz yangın bölgelerinde ilk günden itibaren tüm imkânlarını seferber ederek vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz ve yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz.

Misafirperverlikleri için muhtarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ