CEYLAN, BİR ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADI

Okuduğunuz haber
CEYLAN ŞAMPİYONU TELEFONLA ARAYARAK TEBRİK ETTİ

OSMANLI YAPIDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Anasayfa   /    Spor    /    CEYLAN ŞAMPİYONU TELEFONLA ARAYARAK TEBRİK ETTİ

CEYLAN ŞAMPİYONU TELEFONLA ARAYARAK TEBRİK ETTİ

Ak Parti MKYK Üyesi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan İskilip’in Sesi Televizyonunda Muhammed Çam’ın hazırlayıp sunduğu Tadımlık programına konuk olan Avrupa Şampiyonu güreşçimiz Enes Kavlu’yu telefonla arayarak tebrik etti.

SPOR      22 Temmuz 2022 - 15:47     0

CEYLAN ŞAMPİYONU TELEFONLA ARAYARAK TEBRİK ETTİ

 

Ceylan, canlı yayın sonrasında Avrupa Şampiyonu Belediye İskilipsporlu güreşçimiz Enes Kavlu’yu tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Enes’in hocası Adem Uysal’la da görüşen Ceylan verilen çabanın çok değerli olduğuna vurgu yaparak emeklerinden dolayı tebrik etti.

Enes Kavlu’nun babası İbrahim Kavlu ile de görüşen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan “Ülkemize böyle ahlaklı, başarılı evlat yetiştirdiğiniz için sizlerden Allah razı olsun. Güreşçimiz Enes Kavlu Avrupa’da İstiklal Marşımızı okutup şanlı bayrağımızı göndere çektirerek bizleri gururlandırmıştır. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ