BİZİM TOKİ KONUTLARI NE OLDU?

Okuduğunuz haber
DEZENFEKTE ÇALIŞMASI HIZ KAZANDI

İMYO İNŞAATININ BU YIL TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    DEZENFEKTE ÇALIŞMASI HIZ KAZANDI

DEZENFEKTE ÇALIŞMASI HIZ KAZANDI

İskilip Belediyesi dünya genelini etkileyen Covid – 19 pandemi normalleşme döneminde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

GÜNDEM      02 Haziran 2021 - 22:10     0

DEZENFEKTE ÇALIŞMASI HIZ KAZANDI

 

İskilip Belediyesi Covid -19 virüsünün ilçede görülmeye başladığı günden beri ummalı bir şekilde devam ettirdiği dezenfekte çalışmalarını, normalleşme süreciyle birlikte ileç halkının sağlığı hız kazandırdı.

SÜLÜK; “TEMİZLİK VE HİJYEN KURALLARINA UYMAYA DAVET EDİYORUM”

Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada, “ Cumhurbaşkanımızın açıklamalarından sonra ki normalleşme sürecinde, halkımızın Covid – 19 virüsünden etkilenmemesi için; aralıksız sürdürdüğümüz dezenfekte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Umuma açık alanlarımız olan parklar, kahveler, çocuk parkları, camiler ve otobüs durakları olmak üzere başlıca umuma açık alanlarımızda dezenfekte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yalnız; ‘tedbir bizden takdir Allah’tan’ diyerek halkımızdan normalleşme sürecinde rehavete kapılmamalarını, temizlik ve hijyen kurallarına uymaya davet ediyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ