BELEDİYE KURUM İÇİ EĞİTİMLERE BAŞLADI

Okuduğunuz haber
DOĞALGAZ VE FİBER İNTERNET ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

KARATEPE VE OLUKLU DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    DOĞALGAZ VE FİBER İNTERNET ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

DOĞALGAZ VE FİBER İNTERNET ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Belediyenin girişimleriyle, Türk Telekom tarafından İskilip pilot bölge seçilmiş ve en kısa sürede hızlı internet altyapı çalışmaları başlamıştı.

GÜNDEM      26 Mayis 2023 - 13:08     0

DOĞALGAZ VE FİBER İNTERNET ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

İlçenin her tarafında fiber ağ ulaştırılmış ve çoğu işyeri Gpon Fiber internete ulaştırıldı.

SANAYİ SİTESİNİN DOĞALGAZ ALTYAPISI TAMAMLANDI

Fiber internet ağı ile birlikte İskilip sanayisi doğalgaz altyapı çalışması da bitirildi. Bu çalışmalar sonucu kazılan alanlar belediye ekiplerince onarılmaya başlandı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük “Sanayi sitemizde asfalt çalışmalarımızı bitiriyoruz. Bilindiği üzere girişimlerimizle, tamirciler ve marangozlar bloklarında Fiber internet ve Doğalgaz alt yapısı yapılmıştı.

KAZILAN YERLER ONARILIYOR

Havaların ısınmasıyla kazı yapılan güzergahlarda, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt ile onarım yapılıyor. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ