CEYLAN TOPLU ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZDÜ

Okuduğunuz haber
EMEKLİNİN BAYRAM İKRAMİYESİ BİN 100 TL

ADEM UYSALA MİLLİ GÖREV

Anasayfa   /    Ekonomi    /    EMEKLİNİN BAYRAM İKRAMİYESİ BİN 100 TL

EMEKLİNİN BAYRAM İKRAMİYESİ BİN 100 TL

28-29 NİSAN'DA HESAPLARA GEÇECEK

EKONOMİ      19 Nisan 2022 - 14:20     0

EMEKLİNİN BAYRAM İKRAMİYESİ BİN 100 TL

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilere 1100 lira bayram ikramiyesi ödemesi yapılacağını ve 28-29 Nisan'da hesaplara geçeceğini açıkladı.

 

Bakan Bilgin, emekli ikramiyelerine yönelik artışın gündemlerinde olmadığını belirterek, şöyle dedi:

 

“Bayram ikramiyelerine yönelik artış gündemimizde yok. 28-29 Nisan'da ödemeler yapılacak. İki bayramda maliyet 25 milyar lira seviyesinde. Emeklilere 1100 lira ödenecek. Ödeme tutarı her zaman değerlendirilebilir. Sayın Cumhurbaşkanımızın gündeme getirebileceği şeyler olabilir. Şu andaki gündemde artış yok. Enflasyona ayarlı bir şey yok. Eşel artış enflasyon sarmalına düşürecek olaylara yol açar. Tüm dünyanın gündeminde enflasyonu yok etme amacı varken, hiper enflasyon tehlikesini çağrıştıracak söylemleri doğru bulmuyorum."

 

 Habercim19

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ