İSKİLİP JANDARMASINDAN TRAKTÖR KAZALARINA ÖNLEM

Okuduğunuz haber
FATİH BAŞARAN’IN DOĞA VİDEOLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

EKREM ÜNLÜ SEBZE PAZARINI DENETLEDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    FATİH BAŞARAN’IN DOĞA VİDEOLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

FATİH BAŞARAN’IN DOĞA VİDEOLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

İSKİLİP’TE BULUNAN YAVRU KARACALAR DA GÖRÜNTÜLENDİ

GÜNDEM      09 Temmuz 2021 - 15:44     1

FATİH BAŞARAN’IN DOĞA VİDEOLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

 

İSKİLİP’TE BULUNAN YAVRU KARACALAR DA GÖRÜNTÜLENDİ

İskilip Lisesi mezunu Edebiyat öğretmeni, Lise öğretmeni Cemal Başaran’ın oğlu Fatih Başaran ve ekibinin doğa videoları büyük ilgi görüyor. Seyirhan adını verdikleri Youtube kanalından yayınladıkları videolarla ülkemizin doğal güzelliklerini izleyicileri ile paylaşan ekip önceki gün Çorum Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezini görüntüledi.

Merkezde geçtiğimiz ay İskilip’te bulunan ve Çorum Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezine konulan yavru karacalarında videolarını yayınlayan ekibin önümüzdeki günlerde İskilip’te de çalışma yapacakları öğrenildi.

Kanal yöneticileri yaptıkları açıklamada;

“Biz, Seyirvan ailesi olarak memleketimizin, ülkemizin güzelliklerini  gezmeyi, yeni yerlerini keşfetmeyi ve doğasını çok seviyoruz. İstiyoruz ki, gördüğümüz güzellikler sadece bizde kalmasın. Bu düşünceyle videolarımızı da siz değerli izleyicilerimizle paylaşıyoruz.

Binlerce yıllık medeniyetlere ev sahipliği yapmış kadim şehrimiz Çorum’u tarihiyle, doğasıyla  ve belediyemizin memleketimizi her geçen gün daha da güzelleştiren çalışmalarıyla siz değerli izleyicilerimizi buluşturmak istiyoruz.

Son videomuzun da konusu Çorum Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkeziydi. Bu merkezde yaralı ve bakıma muhtaç pek çok hayvanın rehabilite edillip tekrar doğal ortamlarına salındıklarını ve en son  İskilip’ten getirilen yavru “karacalar”ın özenle bakımlarının yapıldığını gözlemledik. Bundan sonra da güzel şehrimiz Çorum başta olmak üzere, bölgemizin ve diğer şehirlerimizin tarihi ve doğa güzellillerini  imkanlar dahilinde tanıtmaya, siz değerli izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz.

Hobi olarak çıktığımız bu yolda, Çorum belediyesinin ve birçok kamu kurumunun da takdirlerini kazanmak bizleri onurlandırdı. Öte yanda halkımızın da desteğini yakından görmek bizleri ayrıca mutlu etti.

 Seyirvan ailesi olarak çok teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

Değerli izleyicilerimiz de bize bu yolda destek olmak isterlerse Seyirvan kanalına ücretsiz abone olabilir ve çektiğimiz yeni videolardan anında haberdar olabilirler. Destekleriniz için tekrar çok teşekkür eder, sağlıklı huzurlu mutlu günler dileriz.

İyi seyirler...

Aşağıdaki Adreslerden Bizlere Ulaşabilirsiniz.

İletişim e-postamız: seyirvan@gmail.com

https://www.youtube.com/c/Seyirvan​​​

 https://www.instagram.com/seyirvan​​​

 https://www.youtube.com/c/Ankamit​​​​

https://www.facebook.com/seyirvan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Ismil Hakkı
Arkadaşları tebrik ediyorum. Çorumumuzun sesi ve yüzü olmuşlar. Yolunuz açık olsun
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ