Bolu’da İskilip-Tosya Yolu Mutabakatı

Okuduğunuz haber
GÖKMEN SEÇİM STARTINI VERDİ

İskilip Meydan Çayı Islahı ve Rıhtım Projesi İhale Ediliyor

Anasayfa   /    Siyaset    /    Gökmen seçim startını verdi

Gökmen seçim startını verdi

Deva Partisi Belediye Başkan adayı Mustafa Gökmen bu gün seçim startını verdi. Gün içinde esnaf gezisine başlayan Mustafa Gökmen akşamda Çatalkara Restaurant’ta basın mensupları ile bir araya gelerek bilgilendirmelerde bulundu.

SİYASET      04 Mart 2024 - 23:09     0

Gökmen seçim startını verdi

 

Sohbet atmosferinde gerçekleşen toplantıda Mustafa Gökmen yerelde yapılması gerekenleri öncelediklerinin altını çizerek, devlet yatırımları konusunda da gereken her türlü gayreti sarf edeceklerini beyan etti.

2 Yıl içinde atacakları adımlarla İskilipli gençlerin iş için asgari ücretle çalışmak için ilçe dışına gitmek zorunda kalmayacaklarını, o işi İskilip’te bulabilmeleri için gerekli altyapıyı oluşturacaklarını iddia etti.

Gökmen; “ben hayal satmayacağım. 5 Yıl ben ve ekibim günün 15 saati çalışarak kendimizden feragat edeceğiz. Haddimizi bilerek atacağımız adımlar daha faydalı olacaktır. Arsa üreterek tarım ürünlerinin yanı sıra kolay pazarı bulunabilecek üretimlere öncülük edeceğiz. Belediye olarak yaptığımız işlerin yükselmesi ve genişlemesi için elimizi çekmeyeceğiz” dedi.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Mustafa Gökmen tüm atıl yerleri değerlendireceklerini, sanayide dükkan sayısını artırarak esnafın rahat çalışabilmelerini sağlayacaklarını, üretim hacimlerini artıracak adımları hızla atacaklarını, yapılan dükkanlardan sağlanan gelirleri de yine sanayiye harcayacaklarını söyledi.

İskilip dışında 300 binden fazla İskiliplinin yaşadığını, bu hemşerilerimizin çoğunun İskilip’te kimsesi olmadığı ve konaklayamadığı için günü birlik geldiklerini hatırlatarak, “Bu hemşerilerimiz için arsa üreterek 1+1’lik küçük evler yapıp İskilip özlemi çeken hemşerilerimizin konut sahibi olmalarını ve İskilip’te kalmalarının sağlayacaklarını belirtti.  

Yerelde yapılacak işleri çok kısa bir süre içinde gerçekleştireceklerini söyleyen ve çok sayıda konuya değinen Deva Partisi Belediye Başkan adayı Mustafa Gökmen bir yandan yerelde ihtiyaç olan işleri yapacaklarını, diğer yandan da OSB, yol ve diğer kamu yatırımların takipçisi olacaklarını söyledi.

Gökmen “Bu gün esnaf gezileri ile seçim startını vermiş bulunmaktayız. Bir sonraki toplantımızda bir araya geldiğimizde tüm projelerimizin detaylarını sizler aracılığı ile kamuoyu ile paylaşacağız. Biz ekibimizle dün buradaydık, bu günde buradayız, seçimi kaybetsek bile yarında burada olacağız. Davetimize katıldığınız için siz kıymetli basın mensuplarımıza şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum ” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ