BAŞKAN SÜLÜK TEMİZLİK PERSONELİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Okuduğunuz haber
HAFIZLIK İCAZET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    HAFIZLIK İCAZET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HAFIZLIK İCAZET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçe Müftüsü Vahit Demiral, “ Başta hafız öğrenciler olmak üzere, öğrencilerin ailelerine, öğretmenlerine ve maddi-manevi destek veren tüm herkese teşekkür ederim” dedi.

KÜLTÜR VE SANAT      16 Haziran 2021 - 23:46     0

HAFIZLIK İCAZET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HAFIZLIK İCAZET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

  İlçe Müftülüğüne bağlı olarak eğitime devam eden Çakmak Dede Kur’an Kursu öğrencilerinden 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında hafız olan öğrenciler için, Hafızlık İcazet Töreni gerçekleştirildi. 

 

  Ulu Camii’nde gerçekleştirilen törene çok sayıda Kur’an sevdalısı ilçe halkı katıldı. Hafız öğrencilerin Kur'an-ı Kerim'den ayetler ve sureler okuduğu programda konuşan İlçe Müftüsü Vahit Demiral, “ Başta hafız öğrenciler olmak üzere, öğrencilerin ailelerine, öğretmenlerine ve maddi-manevi destek veren tüm herkese teşekkür ederim” dedi. 

 

Hafızlıklarını tamamlayan Hafız İbrahim Yasin Şahin, Hafız Halis Eren Akalan ve Hafız Muhammed Kör hafızlık belgelerini ilçemiz Kaymakamlığına vekâlet eden Bayat Kaymakamı Mustafa Çelik’ten aldılar. Hafızlıklarını tamamlayan Kur’an Kursu Öğrencilerine de İlçe Müftülüğü de tam altın hediye ederek ödüllendirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ