AKKOCAOĞLU GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRÜ OLDU

Okuduğunuz haber
İLÇE MİLLİ EĞİTİM ORTAKÖY’Ü GEZDİ

CEYLAN, ALBAYRAK ESNAFINI DİNLEDİ

Anasayfa   /    Eğitim    /    İLÇE MİLLİ EĞİTİM ORTAKÖY’Ü GEZDİ

İLÇE MİLLİ EĞİTİM ORTAKÖY’Ü GEZDİ

İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, okul müdürleri ve idarecileri Belediye Başkanı Taner İşbir’in davetlisi olarak Ortaköy gezisi gerçekleştirdiler.

EĞİTİM      10 Haziran 2022 - 15:13     0

İLÇE MİLLİ EĞİTİM ORTAKÖY’Ü GEZDİ

 

İsbir, Ortaköy’ün Çorum’un en küçük ilçelerinden bir tanesi olduğunu belirterek, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin anlatmakla bitmeyeceğini dile getirdi.

 

TANER İŞBİR; “GÖNÜL KAPIMIZ SİZLERE SONUNA KADAR AÇIKTIR”

 

Şapinuva Ören yeri, İncesu Kanyonu, Oruçpınar göleti, Cemal Boyacı Parkı, Dağevi mesire alanının gezilip görülmesi gereken yerlerden olduğunu anlatan Başkan İsbir, “Siz misafirlerimiz ile keyifli bir gün geçirdik. Bizlerin gönül kapısı sizler için ardına kadar açıktır. Sizleri ilçemde ağırlamaktan son derece mutluyum, gittiğiniz yerlerde de ilçemizi tanıtmanız bizlere destek verecektir. Bir kez daha hoş geldiniz diyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

İskilip Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, davetten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerini en güzel şekilde karşılayan, Ortaköy ilçemizin doğal ve tarihi güzelliklerini gezdiren  Belediye Başkanımız Taner İşbir beye teşekkür ederiz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ