BAŞKAN SÜLÜK İSKİLİP HALKINI UYARDI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP BELEDİYESİ’NDEN ASFALT ONARIM ÇALIŞMASI

TARİHİ KANARA ÇEŞMESİNDE RESTORASYON

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP BELEDİYESİ’NDEN ASFALT ONARIM ÇALIŞMASI

İSKİLİP BELEDİYESİ’NDEN ASFALT ONARIM ÇALIŞMASI

İskilip Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt tamirat çalışmalarına devam ediyor.

GÜNDEM      27 Mayis 2021 - 21:58     0

İSKİLİP BELEDİYESİ’NDEN ASFALT ONARIM ÇALIŞMASI

 

Belediye sınırları içerisindeki asfalt kaplamalarında meydana gelen hasarları tamir çalışmalarına kış sezonu boyunca da hava şartlarının elverdiği ölçüde devam eden İskilip Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların düzelmesi ile çalışmalarını hızlandırdı.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, “asfalt kaplamalarında meydana gelen hasarların en kısa sürede tamir edileceğini” ifade ederek baharın ilk günlerinde hızlı bir şekilde bu problemi gidermeye yoğunlaştıklarını belirtti.

SİZLER İÇİN ÇALIŞIYOR VE ÜRETİYORUZ

Başkan Ali Sülük yaptığı açıklamada ayrıca, ”  Yağış ve soğuk hava asfaltımızı yer yer deforme ettiğinden ve ayrıca elektrik ve telefon hatları için kazılan asfaltlarımızın tamiratlarını, kent içi trafiğimizi aksatacak bir boyuta ulaşmadan, Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar ile tamiratlarını yapmaya çalışıyoruz. Sizler için çalışıyor ve üretiyoruz” dedi.      

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ