MUHTARLAR TOPLANTISI VE ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE ERZURUM TANITIM GÜNLERİ ŞENLİĞİ

Kaya: Kırkdilim’i 2021’in Sonunda Hizmete Açacağız

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP’TE ERZURUM TANITIM GÜNLERİ ŞENLİĞİ

İSKİLİP’TE ERZURUM TANITIM GÜNLERİ ŞENLİĞİ

Erzurum Yöresi ve Yöresel Ürünleri, İskilip’te Erzurum Tanıtım Günlerinde tanıtılacak.

GÜNDEM      06 Haziran 2021 - 12:53     0

 İSKİLİP’TE ERZURUM TANITIM GÜNLERİ ŞENLİĞİ

Gözde Fuarcılık ve Organizasyonun organize ettiği Erzurum Tanıtım Günleri İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün destekleriyle Emek Taksi karşısında yer alan otoparkta yapılacak. Erzurum Tanıtım Günlerinde; Erzurum Yöresine ait Yöresel Ürünler ve Yemeklerin yanı sıra ilçemiz Yöresel Ürünleri de Tanıtım Günlerinde yer alacak.

BÜTÜN HALKIMIZI BEKLİYORUZ

Gözde Fuar ve Organizasyon Sahibi Mehmet Gözütok yaptığı açıklamada, “ Çeşitli etkinlikleri İlçe halkıyla buluşturmaya geliyoruz. Erzurum Tanıtım Günlerinde, Erzurum Yöresine ait ne varsa 03-13 Haziran tarihleri arasında Belediye Başkanımız Ali Sülük’ün destekleriyle Emek Taksi Karşısında ki otopark da siz değerli ilçe halkına sunacağız. Bütün halkımızı bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ