İskilip MYO öğrencilerine mezuniyet töreni düzenlendi

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE "SİGARA BIRAKTIRMA POLİKLİNİĞİ” AÇILDI

İskilip Dolması Mengen'de Tanıtıldı

Anasayfa   /    Sağlık    /    İskilip’te "Sigara Bıraktırma Polikliniği” açıldı

İskilip’te "Sigara Bıraktırma Polikliniği” açıldı

İskilip’te Toplum Sağlığı Merkezi bünyesinde oluşturulan "Sigara Bıraktırma Polikliniğinin" açılışı TSM önünde yapılan programla yapıldı.

SAĞLIK      29 Mayis 2024 - 12:34     0

İskilip’te

 

İlçe Sağlık Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen açılış programına Kaymakamımız Sayın Ramazan Polat, Belediye Başkanı Sayın İsmail Çizikci, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Arif Pirgil, İlçe Emniyet Müdürü Önder İstanbul, İlçe Jandrama Komutanı Jandarma Üsteğmen Hakan Güven, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. 

Açılıştan sonra polikliniği gezen Kaymakam Ramazan Polat yapılacak olan çalışmalar hakkında uzmanlardan bilgi aldı. Polat yaptığı konuşmada; “İnsan sağlığına zarar veren son derece önemli olan Sigara Bıraktırma Polikliniğinin açılmasına vesile olanlara teşekkür ediyorum. Sigara bağımlısı olan halkımızı yeni açılan merkezimize davet ediyorum “dedi.

Belediye Başkanı İsmail Çizikci; “Sigara bağımlılığından kurtulmak isteyen tüm vatandaşlarımızı, Sigara Bırakma Merkezi'ne başvurarak bu değerli hizmetten faydalanmaya davet ediyorum. Sağlıklı ve mutlu bir gelecek için hep birlikte sigarayı bırakabiliriz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ