Şehir Stadyumu aydınlatıldı

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE SÜT OTU DEMONSTRASYONU TARLA GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

İskilip’te Akşemseddin’i Anma Programı düzenlendi

Anasayfa   /    Ekonomi    /    İskilip’te Süt Otu Demonstrasyonu Tarla Günü etkinliği düzenlendi

İskilip’te Süt Otu Demonstrasyonu Tarla Günü etkinliği düzenlendi

İskilip İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından organize edilen ““Ek Süt Otunu, Al Bol Bol Sütünü Yoğurdunu” sloganı ile Tarla Günü etkinliği düzenlendi.

EKONOMİ      30 Mayis 2024 - 15:58     0

İskilip’te Süt Otu Demonstrasyonu Tarla Günü etkinliği düzenlendi

 

İlçe Tarım Müdürlüğünün verdiği bilgide;  “Ek Süt Otunu Al Bol Bol Sütünü Yoğurdunu” sloganı ile başlatılan proje ile İskilip’in Karlık, Çetmi Köyleri, Hacıpiri ve Meydan Arifbey Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan tarım arazilerine Samsun Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsünden temin edilerek "İlkadım İtalyan Çimi (Sütotu-Ryegrass) Lolium Multiflorum Yem Bitkisinin güzlük ekiminin yapılarak, üretime başlandığı belirtildi.

 

Kaymakam Ramazan Polat; “İnsanların sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmeleri için bitkisel üretimin yanında hayvansal üretimin de artırılması gerekmektedir” dedi.   

 

Programa Kaymakam Ramazan Polat, Belediye Başkanı Sayın İsmail Çizikci, İl Tarım ve Orman Müdürü Hayrullah Göktekin, İlçe Emniyet Müdürü Önder İstanbul, İlçe Jandarma Komutanı J. Üst Teğmen Hakan Güven, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Karaslan, daire amirleri ve üreticiler katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ