Şeyh Yavsi Cami çevresine 3 bin adet Petunya çiçeği dikildi

Okuduğunuz haber
İSKİLİP VE KAMPALA BELEDİYESİ KARDEŞ BELEDİYE OLUYOR

Şehit Habib Gökçe futbol turnuvası başladı

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    İSKİLİP VE KAMPALA BELEDİYESİ KARDEŞ BELEDİYE OLUYOR

İSKİLİP VE KAMPALA BELEDİYESİ KARDEŞ BELEDİYE OLUYOR

İskilip Belediyesi ve Uganda’nın Kampala Belediyesi kardeş belediye oluyor.

KÜLTÜR VE SANAT      22 Nisan 2024 - 17:02     0

İSKİLİP VE KAMPALA BELEDİYESİ KARDEŞ BELEDİYE OLUYOR

 

Geçtiğimiz hafta Ankara’da İskilipliler Derneği Başkanı Salih Şerbetci ve Vakıf 19 Başkanı Alper Bilan’ın organize ettiği İskilipliler toplantısına davet edilen Uganda’nın Ankara Büyükelçisi Nusura Tiperu programdan çok memnun kaldı.

İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, Büyükelçi Nusura Tiperu’ya İskilip’in tarihi, geleneksel kültürü, sosyal yapısı konularında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Büyükelçi Tiperu fotoğraf sanatçıları Sabri ve Kutay Çiçekci’nin eserleri ile Geleneksel İskilip Dolmasını çok beğendi. Uganda Büyükelçisi en kısa zamanda İskilip’i ziyaret edeceğini söyledi.

Büyükelçi Tiperu ve Başkan Çizikci İskilip Belediyesi ve Kampala Belediyesi’nin kardeş Belediye olması noktasında görüş birliğine vardılar.

Edinilen bilgiye göre, iki şehir arasında kültürel etkileşim, turizm ve tanıtım konularında işbirliğinin amaçlandığı öğrenildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ