BELEDİYELERE 5 MİLYON HİBE!

Okuduğunuz haber
KAVUNCU; DEREKARGIN VE ANKARA YOLUNUN YETKİLİLERLE GÖRÜŞTÜ

ELİGÜL; “YANGINZEDE AİLEMİZİN YANINDAYIZ”

Anasayfa   /    Gündem    /    KAVUNCU; DEREKARGIN VE ANKARA YOLUNUN YETKİLİLERLE GÖRÜŞTÜ

KAVUNCU; DEREKARGIN VE ANKARA YOLUNUN YETKİLİLERLE GÖRÜŞTÜ

Ak Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu Derekargın Sulama Göleti ve Ankara yolunun yapım işini üstlenen yüklenici firma yetkileri ile Meclis’te görüşerek bilgilendirmelerde bulundu. Görüşme sonrası Kavuncu şu açıklamalarda bulundu;

GÜNDEM      26 Mayis 2021 - 21:53     0

KAVUNCU; DEREKARGIN VE ANKARA YOLUNUN YETKİLİLERLE GÖRÜŞTÜ

 

 “Toplam maliyeti yaklaşık 30 Milyon TL’yi bulan İskilip Derekargın Sulama Barajı İsale hattımızın tamamlanması ile İskilip bölgemizde 4 bin dönümluk arazimiz suya kavuşacak. İskilip modern sulama tesisi ile sulu tarıma geçiş yapacak. Sulu tarımla birlikte İskilipli çiftçilerimizin gelir seviyesi artacak ve yılda 3 milyon TL zirai gelir artışı sağlanacak.

İskilip-Çankırı karayolumuzun Alibeyköy Kavşağından Ankara istikametine doğru 5 km’lik kısmında yapılan yol çalışmalarımızın yüzde 30’u tamamlandı. Kazı ve dolgu işlemlerinin ise yüzde 80’i tamamlandı. Bölge halkımızın sıklıkla kullandığı, İskilip, Bayat, Uğurludağ, Oğuzlar ilçeleri ile Çorum, Çankırı, Ankara illerine bağlayan yolumuzun tamamlanmasıyla hemşerilerimiz daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânına kavuşacak.

Bölgemiz için son derece önemli olan her iki projenin yüklenici firması olan Kaygın-Özbek İnşaatın müteahhitleri Göksel Kaygın ve Ömer Umut Özbek ile Gazi Meclisimizde bir araya gelerek yakından takip ettiğimiz her iki projenin de bir an evvel tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulması için yapılması gereken çalışmalar ve girişimler üzerine değerlendirme ve istişarelerde bulunduk. İnşallah en kısa sürede her iki projenin de çalışmalarını tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.     

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ