Vali Zülkif Dağlı Şeyh Yavsi camisini tanıttı

Okuduğunuz haber
KAYMAKAM POLAT “İHTİYAÇ SAHİBİ HER VATANDAŞIMIZA ULAŞIYORUZ”

Kaymakam Polat şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde buluştu

Anasayfa   /    YAŞAM    /    Kaymakam Polat “İhtiyaç sahibi her vatandaşımıza ulaşıyoruz”

Kaymakam Polat “İhtiyaç sahibi her vatandaşımıza ulaşıyoruz”

Kaymakam Ramazan Polat, Vefa Projesi ile yaşlı ve engelli vatandaşların temel ve zaruri ihtiyaçlarının karşılandığını açıkladı.

YAŞAM      16 Mart 2024 - 14:44     0

Kaymakam Polat “İhtiyaç sahibi her vatandaşımıza ulaşıyoruz”

 

Kaymakam Ramazan Polat proje kapsamında yapılan çalışmalar hakkında yaptığı bilgilendirmede;

“Vefa Projesi ile ihtiyaç sahibi olup temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve kendi öz bakımını yerine getiremeyen yaşlı, engelli ve ağır kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz.

Kaymakamlığımız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülmekte olan Vefa Projesi kapsamında ilçemizde bulunan 60 yaş üstü kişilerin yaşadığı haneler ile yüzde 40 ve üzeri engelli raporu olan kişilerin bulunduğu evlerde ihtiyaç sahibi yaşlı, bakıma muhtaç, günlük işlerini kendi başlarına idame ettiremeyen vatandaşlarımızın ev temizliği, kişisel bakımları, yemek yapımı gibi ihtiyaçları karşılanmaktadır.

İlçemizde, proje kapsamında mahalle ve köylerde bakım hizmeti sunan 14 personel 2 araçla ayda iki defa 202 hanede yaşayan yaşlı, engelli, bakıma muhtaç 317 vatandaşın evini temizleyip, bakımlarını yapmaktadır.

Evlerinden alınan vatandaşlarımız hastane ve sağlık ocağına götürülmekte, günlük ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda yardımcı olunmakta,  ihtiyaçları karşılanan vatandaşlar tekrar evlerine bırakılmaktadır.

Engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimize daha titiz, daha şefkatli ve daha ilgili olacak şekilde devam edeceğiz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ