“SÖZ VERİYORUM OLİMPİYATLARDA DA İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUTACAĞIM”

Okuduğunuz haber
MHP’Lİ BAŞKANLARDAN BAKAN KURUM’A ZİYARET

MUSTAFA KARABUĞA VE ADEM UYSAL DÜNYA ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP’Lİ BAŞKANLARDAN BAKAN KURUM’A ZİYARET

MHP’Lİ BAŞKANLARDAN BAKAN KURUM’A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak ve Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Çorum’un Osmancık, İskilip ve Boğazkale Belediye Başkanları ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

SİYASET      21 Temmuz 2022 - 01:46     0

MHP’Lİ BAŞKANLARDAN BAKAN KURUM’A ZİYARET

 

Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın koordineleriyle gerçekleştirilen ziyarete, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı ve İskilip Belediye Başkanvekili Murat Kiraz katıldı.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Bakan Kurum’u ziyaretlerinde belediyelerin gerçekleştirecekleri projeler ve yapmış oldukları çalışmalar hakkında bizzat başkanlar tarafından bilgi sunulduğunu belirterek, “İl Başkanımız ve beraberindeki heyetimize, belediye başkanlarımızın İlçelerine dair belirttikleri taleplerine samimi yaklaşım, destek ve gösterdikleri alakadan dolayı Sayın Bakanımıza, teşkilatımıza bu imkanı sağlayan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz başkanımıza, TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Adana Milletvekilimiz Sayın Ayşe Sibel Ersoy'a çok teşekkür ediyoruz ”dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ