MİLLETVEKİLİ KAYA BELEDİYE BAŞKANI ALİ SÜLÜKÜ ZİYARET ETTİ

Okuduğunuz haber
MİLLETVEKİLİ KAYA BELEDİYE BAŞKANI ALİ SÜLÜKÜ ZİYARET ETTİ

MİSAKI MİLLİ OKULUNDA “BENİM HİKAYEM” PROJESİ

Anasayfa   /    YENİ GELİŞME    /    MİLLETVEKİLİ KAYA BELEDİYE BAŞKANI ALİ SÜLÜKÜ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ KAYA BELEDİYE BAŞKANI ALİ SÜLÜKÜ ZİYARET ETTİ

TOKİ İÇİN BAŞKAN ALİ SÜLÜK ALTERNATİF ARSA GÖSTERDİ

YENİ GELİŞME      23 Eylül 2021 - 17:46     0

MİLLETVEKİLİ KAYA  BELEDİYE BAŞKANI ALİ SÜLÜKÜ ZİYARET ETTİ

 

MİLLETVEKİLİ KAYA BELEDİYE BAŞKANI ALİ SÜLÜKÜ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ü ziyaret etti. Beraberindeki heyet ile birlikte Başkan Ali Sülük’ü ziyaret eden Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, İl Özel İdaresi Genel sekreteri Recep Çıplak İl genel Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. Cumhur ittifakı vurgusunun sürekli yapıldığı ziyarette Belediye Başkanı Ali Sülük’e Belediye Meclis Üyeleri ve Milliyetçi Hareket Partisi İskilip İlçe Teşkilatı Yöneticileri de eşlik ettiler.

TOKİ İÇİN BAŞKAN ALİ SÜLÜK ALTERNATİF ARSA GÖSTERDİ

Basına açık olarak gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Ali Sülük, Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya sinevizyon yardımı ile Belediyeye ait Erenler Mahallesi Küme Evler (Kayacık) sokak üzerinde 15 dönüm yeni arsa yeri gösterdi. Daha önce gösterilen yerlere ek olan sunulan arsanın da TOKİ’ye sunulması konusunda Milletvekili Oğuzhan Kaya ve Belediye Başkanı Ali Sülük mutabık kaldı.

HACIKARANİDEN ÇEVRE YOLUNA KÖPRÜ

 İlçenin gelişimine katkı sağlayacak projelerin konuşulduğu toplantıda çarşı trafiğinin rahatlaması için, Hacıkarani’den çevre yoluna bağlantı sağlayacak bir köprü inşa edilmesi için proje hazırlatılmasının talimatı da verildi.

CUMHUR İTTİFAKI VURGULANDI

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya Milliyetçi Hareket Partisi ile Cumhur İttifakı ortağı olduklarını hatırlatarak, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak tüm projelere destek vereceklerini belirtti.

BAŞKAN ALİ SÜLÜK TEŞEKKÜR ETTİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini ifade ederek Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya teşekkür etti. Konu ile ilgili bir açıklama yayınlayan Başkan Ali Sülük;”Nazik ziyaretlerinden dolayı Çorum Milletvekilimiz Sayın Oğuzhan Kaya’ya, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Mehmet Bektaş’a , İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Recep Çıplak’a, İl Genel Meclis Üyelerine, Belediye Meclis Üyelerimize, Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlarına ve Teşkilat Yöneticilerine teşekkür ederim. Sayın Vekil ve değerli heyeti ile birlikte devam etmekte olan projelerimiz ve TOKİ için karşılıklı istişarelerde bulunduk“dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ