BAŞKAN SÜLÜK’TEN BARO BAŞKANI KALIPCI’YA ZİYARET

Okuduğunuz haber
‘OKUL SERVİSİ PROJESİ’ TAKDİR TOPLUYOR

CHP KADIN KOLLARINDAN “8 MART KADINLAR GÜNÜ” ETKİNLİĞİ

Anasayfa   /    Eğitim    /    ‘OKUL SERVİSİ PROJESİ’ TAKDİR TOPLUYOR

‘OKUL SERVİSİ PROJESİ’ TAKDİR TOPLUYOR

ALİ SÜLÜK; "VATANDAŞIMIZA HİZMET İLE ULAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

EĞİTİM      09 Mart 2022 - 14:54     0

‘OKUL SERVİSİ PROJESİ’ TAKDİR TOPLUYOR

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün sosyal sorumluluk projesi kapsamında servis için maddi durumu olmayan öğrencilere yönelik hayata geçirdiği Okul Servisi Projesi, zorlu kış şartlarında vatandaşın takdirini kazandı.

‘BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ’

Okul Servisinden yararlanan öğrenci aileleri, “ Başkanımızın bizlere sunmuş olduğu hizmetlerden son derece memnunuz. Bu zamana kadar soğuk kış günlerinde okullarına düşe kalka giden yavrularımızı servisle tanıştırdığı ve hizmet getirdiği için Başkanımıza teşekkür ederiz” dediler.

 

‘VATANDAŞIMIZA HİZMET İLE ULAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

 

Başkan Ali Sülük,  “ İlçemize hizmet sevdasıyla çıkmış olduğumuz bu yolda, Belediye hizmetlerini en güzel şekilde halkımıza sunmaya çalışıyoruz. Eğitim camiasına olan desteklerimizi, Okul Servisi gibi çeşitli projelerle sürdürüyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ