İSKİLİP TOKİ KURASI 15 ARALIKTA ÇEKİLECEK

Okuduğunuz haber
OSMAN TOP’TAN BİM CEOSU’NUN AÇIKLAMALARINA TEPKİ

GENÇ KIZILAY ENGELLİLER DERNEĞİNİN İHTİYAÇLARINI GİDERDİ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    OSMAN TOP’TAN BİM CEOSU’NUN AÇIKLAMALARINA TEPKİ

OSMAN TOP’TAN BİM CEOSU’NUN AÇIKLAMALARINA TEPKİ

İskilip Bakkallar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Osman Top’tan BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç’ın sözlerine sert tepki geldi. Osman Top “Galip Aykaç kime meydan okuyor, bu gücü kimden alıyor?” diyerek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

EKONOMİ      02 Aralik 2022 - 23:29     0

OSMAN TOP’TAN BİM CEOSU’NUN AÇIKLAMALARINA TEPKİ

 

“Zincir marketlerdeki fiyat artışları esnafı, vatandaşları, tedarikçiyi, tüketiciyi, küçük atölyeyi kısaca herkesi doğrudan ilgilendiriyor ve olumsuz etkiliyor.

“GALİP AYKAÇ KİME MEYDAN OKUYOR VE BU CESARETİ KİMDEN ALIYOR?”

Bu konu üzerine fahiş fiyat artışlarıyla ilgili eleştiri yapanlara yayınladığı video ile "ahlaksız ve edepsizler" diye hakaret eden BİM İcra Kurulu üyesi Galip Aykaç kime meydan okuyor ve bu cesareti kimden alıyor merak ediyorum.

Kendisini Ülkenin temel taşı görüp, bir marketler zincirinin devletten daha büyük olamayacağını ve bre ahlaksızlar diye hakaret ettiği insanlar olmazsa değil temel taşı, çakıl taşı bile olamayacağını bilemeyen, binlerce kişiye istihdam sağlıyorum diyerek 3 kişinin yapacağı işi 1 kişiye yaptırmaya zorlayıp istihdam değil köleliği getiren ve Devlet'e Millet'e meydan okuyan bu anlayışa dur demenin zamanı geldi de geçiyor kıymetli hemşehrilerim. Unutmamalıyız ki her mağaza açtığı yerde en az 3 tane küçük işletme kapatmak zorunda kalıyor.

“BİM CEOSU’NU HADSİZ SÖZLERİNDEN DOLAYI KINIYORUM”

Vatandaşın mutfağına ateş düşüren üç harfli marketlerden BİM’in CEO’sunu fahiş fiyatlara tepki gösterenlere yapmış olduğu hadsiz sözlerinden dolayı şiddetle kınıyorum.

“KAZANAN MEMLEKETİM OLSUN”

Bugüne kadar her fırsatta dile getirdiğim gibi bugün de daha bir gür sesle diyorum ki;

"Gıdayı bakkaldan, ekmeği fırından, eti kasaptan, sebze-meyveyi manavdan, çerezi kuruyemişçiden, ayakkabıyı ayakkabıcıdan, kırtasiyeyi kırtasiyeciden, telefonu telefoncudan, elbiseyi tuhafiyeciden alalım. Alışverişini yerel esnaftan yap ki, kazanan Memleketim olsun" dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ