KADROYA GEÇEN SÖZLEŞMELİ PERSONELE YEMİN TÖRENİ

Okuduğunuz haber
ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN RESİM SERGİSİ

AHLATCI İLÇE GEZİLERİNDEVATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELİYOR

Anasayfa   /    YAŞAM    /    ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN RESİM SERGİSİ

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN RESİM SERGİSİ

İskilip Özel Eğitim Anaokulu, İskilip Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Şehit Emre Dokumacı Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri resim sergisi düzenlendi.

YAŞAM      10 Mayis 2023 - 19:53     0

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN RESİM SERGİSİ

 

Birbirinden güzel eserlerin sergilendiği programa Kaymakam Yunus Emre Vural, Belediye Başkanı Ali Sülük, Belediye Meclis Üyesi Hatun Çam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ecer, veliler ve öğretmenler katıldı.

Sergi ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük; “Kaymakamımız Yunus Emre Vural ve Meclis üyem Hatun Çam İle birlikte; İskilip Özel Eğitim Anaokulu, İskilip Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Şehit Emre Dokumacı Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen resim sergisine katılım sağladık” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ